Spesifikasjoner av en annen generasjon 16GB iPod Touch

Når teknologien selskapet Apple Inc. introduserte iPod Touch - det grafiske brukergrensesnittet-inneha versjon av iPod bærbare multimedia spiller - i september 2007, det tilbudt 16 gigabyte som en av de tre harddisk valg, med de andre blir 8 GB og 32 GB. Den andre generasjonen av iPod Touch dukket nøyaktig ett år senere, med noen forbedringer gjort til enheten. Apple produserte 2G iPod Touch 16 GB til 9 september 2009: et år til den dagen det gjorde sin debut.

system~~POS=TRUNC

Operativsystemet av 2G iPod Touch er 2.1.1 versjonen av iOS, som var kjent som iPhone OS frem til juni 2010. Den digitale media player, men har kompatibilitet med iOS så høyt som 4.2.1. Prosessoren, fra ARM Holdings., Har en original hastighet på 620 megahertz, men underclocked til 533 MHz. Hver iPod Touch av andre generasjon av produksjonen har 128 megabyte med dram, eller DRAM. Samsung S5L8720 at iPod Touch inneholder fungerer som et system-on-a-chip, som integrerer nesten alle av enhetens systemfunksjoner.

Lyd / Grafikk Specs

Med andre generasjon av produksjon, Apple erstattet 16 GB iPod Touch Wolfson Microelectronics WM8758BG audio driver med en fra Cirrus Logic: en CS4398. Det finnes også en innebygd høyttaler og 3,5-millimeter hodetelefonutgang. Grafikken kommer fra en postboks Lite grafikkprosessor fra PowerVR. Inndelingen av britiske GPU produsenten Imaging Technologies spesifikt gjort MBX Lite for lavt strømforbruk.

tilkobling Specs

Hver andre generasjon iPod Touch 16GB har en trådløs tilkobling som fester seg til 802.11b / g-standarder for Institute of Electrical and Electronics Engineering foreningen. I motsetning til de første generasjons versjoner, 2G mediespilleren har også Bluetooth v2.1 + Enhanced Data Rate trådløs tilkobling, selv om det må ha iOS 3.0 operativsystem eller høyere for kompatibilitet. En USB 2.0-kompatibel dock-tilkobling er inkludert for å lade eller synkronisere enheten for dataoverføring.

Fysiske og Strøm Specs

I likhet med sine to kolleger, har 2G iPod Touch 16 GB en 4,3-tommers lengde, 2,4-tommers bredde og 0,33-tommers høyde. Dens makt kommer fra en 3,7-volt, 739-milliampere-time innebygd oppladbart lithium-ion polymer batteri som kan vare i opptil 36 timer og seks timer for henholdsvis musikk og videoavspilling,.