Spesifikasjonene for en 1948 Willys Jeep

Spesifikasjonene for en 1948 Willys Jeep


Willys selskap opprettet Jeep for Hærens bruk i andre verdenskrig, og senere innså at det ville være et godt redskap for allmennheten. Så tidlig som i 1942 begynte selskapet å gjøre kjøretøyet tilgjengelig for forbruker. Ved 1948 var det en 2T og 4T modell Jeepster tilgjengelig fra Willys selskapet. De delte den samme chassis som Jeep stasjonsvogn.

Drivverk

Jeep hadde en 134.2-kubikk tomme, firesylindret, L-head motor som legger ut 63 hestekrefter. Den hadde 106 fot dreiemoment, og brukes mekaniske ventilløftere og hadde tre hovedlagrene. Det brukes en en-forgasser. Den boring og slaglengde på motoren var 3 1/8 og 4 3/8 inches.

Den 1948 Jeepster hadde en manuell tre-trinns girkasse og bakhjulsdrift. Fronten hadde uavhengige spiralfjærer og baksiden hadde lange bladfjærer. Bilen hadde deltid firehjulstrekk som måtte være manuelt aktivert.

dimensjoner

Den 1948-modellen hadde noen alternativer som produsent prøvde å holde det enkelt som mulig og likevel gi hva som utgjorde den første off-road kjøretøy. Jeeper selges til allmennheten etter krigen var veldig mye som de som soldatene hadde brukt under krigen.

Willys Jeep var 123 inches lang, 57.125 inches bred og 64 inches høy. Den hadde en bakkeklaring på åtte inches. Akselavstanden var 80 inches og det hadde en svingradius på 36 fot.

Bilen hadde en egenvekt på 2,136 lbs., Og et bruttovolum vekt på 3,501 lbs. og en nyttelast på 1,365 lbs ..

Jeep hadde en 15-liters tank, brukte 4 qts. olje, 11 qts. av kjølevæske, 2 pts. differensial væske og 1,5 poeng. av overføring væske.

Opptreden

Hastigheten var ikke så mye av bekymring som var robusthet og evne til å håndtere alle terreng. Jeep hadde en topphastighet på 65 miles per time. Det tok Jeep 25 sekunder for å komme til 60 miles per time. Men Jeep ville gå omtrent hvor som helst, og da flyttet inn i fire-wheel-drive, det var en stor off road kjøretøy.

Det gjennomsnitt ca 11 miles per gallon av gass. En Willys Jeep solgt ny for $ 1760. De tidlige modellene blir kalt CJ-2 og CJ-3 som Willys utviklet kjøretøyet for kommersiell bruk.

Ford har også gjort Jeeps under krigen, men det var flere år før Ford kom inn i off-road markedet.