Spesialverktøy for VW Oljeskift

Spesialverktøy for VW Oljeskift


Selv om du trenger noen spesielle verktøy for en VW oljeskift du vil legge merke til at prosessen er ikke mye annerledes enn amerikanske laget motorer. En ting som sent modell Volkswagen har som mange amerikanske biler ikke er en plast motor skjold eller liksvøpet som beskytter bunnen av motoren blir skadet under kjøring og et oljefilter som er vanskelig å nå.

T-20 Torx Driver

Likkledet som beskytter understellet av sen modell Volkswagen motorer holdes på plass av flere torx-skruer. Disse skiller seg fra standard bolter som leder har en stjerne hull som krever en spesialisert verktøy som ligner på en skrutrekker for fjerning. Riktig størrelse Torx driver er en T-20.

Oljefilter Canister Socket Wrench

Oljefilteret på sen modell Volkswagen motorer kan bare fjernes fra under bilen. Ofte forhindrer den nedre radiatorslangen en mekaniker skjema fjerne filteret ved hjelp av vanlige oljefiltertang som bruker en metal band. Det er rett og slett ikke nok plass. Du må bruke en olje filterbeholderen socket-type skiftenøkkel i forbindelse med en skralle og utvidelse bar for å fjerne filteret.

19 Milimeter Wrench

Standardstørrelsen for tappepluggen oljefilteret på sen modell Volkswagen er 19 millimeter. En eske fastnøkkel eller en stikkontakt kan brukes til å fjerne pluggen fra bunnpannen.