Spesial Automotive Repair Verktøy

Spesial Automotive Repair Verktøy


Den største kostnaden møtt av en bilmekaniker er at av verktøy. Mekanikk trenger mange verktøy for høyt spesialiserte programmer. Dette er bare noen eksempler på typer av spesialiserte verktøy som en mekaniker måtte ha i garasjen. Hvis en mekaniker ikke har det riktige verktøyet for en jobb, ender han opp med å henvise kunden til en garasje som gjør.

bremse~~POS=TRUNC

Arbeid på bremsesystemer krever en rekke verktøy som ikke finnes i den gjennomsnittlige hjem garasje. Automotive butikker vil bruke vanlige verktøy som stikkontakter og skrutrekkere ved arbeid på bremsene, men de trenger også verktøy som en dreiebenk for utjevning rotorer. Caliper spredere, ABS skanneverktøy og en brems blødning system er bare noen av verktøyene som en butikk trenger, slik at de kan fikse og endre bremser på en bil.

Girkasse Verktøy

Arbeid på en sending krever spesialiserte verktøy også. Selv en enkel automatgir væske endring krever en spesialisert tappepluggen flytting verktøyet. Mer komplisert arbeidet med en overføring krever mer komplekse verktøy. En fjær kompressor holder fjærene på plass, slik at du kan arbeide på en sending uten å binde opp en hånd som holder en fjær. En momentomformer gir deg kraften du trenger for å løsne overførings bolter. Dessuten er L-type forsegling avtrekker brukes til å fjerne vanskelige å nå overførings sel.

Produsentens spesifikasjoner VERKTØY

Mange garasjer velger å spesialisere seg i å reparere bestemte typer biler. Dette er fordi det er ofte verktøy for å arbeide med proprietære deler som ikke kan skiftes eller repareres med generiske verktøy. Dette er særlig tilfelle i high end biler som BMW og Mercedes. For eksempel er ulike verktøy som kreves for å sette kamaksel timing på forskjellige typer BMW, noe som betyr at du trenger mer enn ett verktøy for å fullføre den samme jobben på ulike modeller laget av et enkelt selskap. Etter å ha alle nødvendige verktøy for å gjøre alle jobbene på alle merker av biler vil være svært kostnads ​​uoverkommelige.

Spesialiserte dataverktøy

De fleste delene i en moderne bil er enten kontrollert eller overvåket av datamaskiner. Mens generiske verktøy finnes, er produsent av verktøy for mekanikere å kunne virkelig overvåke, tilbakestille eller omprogrammere alle aspekter av systemet at de trenger å jobbe med. I tillegg til tilpassede verktøy fra bilprodusenter for å arbeide med bilens datasystem, mekanikk krever også abonnementer på selskapets oppdateringstjeneste som vil gi dem de siste oppdateringene og koder.