Sony XR 6180 Spesifikasjoner

Sony XR 6180 Spesifikasjoner


Sony XR-6180 er en AM / FM kassett bilstereoen. Dette dash mount bilstereoen har en rekke funksjoner, blant annet en kvartsstyrt digital klokke, en PLL synthesizer tuner, en kassettspiller med automatisk revers og Dolby NR. Dens effektforsterker delen har utganger for tilkobling av en Sony eller et annet kompatibelt, fire-høyttaler lydanlegg. Sony XR-6180 er avviklet.

Audio Power Spesifikasjoner

Utgangseffekten og total harmonisk forvrengning (THD) spesifikasjoner er 4 W per kanal minimum kontinuerlig gjennomsnittlig effekt i 4 ohm, begge kanaler drevet, med ikke mer enn 1% total harmonisk forvrengning. Dette betyr at enhver forvrengning produsert av denne radioen, mindre enn 1% THD, kan vanligvis ikke bli oppdaget av det menneskelige øret. Denne radioen gir nesten forvrengningsfri lydkvalitet.

Power Amplifier Seksjon

Den type høyttalerutganger som brukes på denne radioen er "Sure Seal Kontakter", som er utformet for å beskytte mot fuktighet. Høyttalerimpedansen er vurdert på 4 til 8 ohm, med en maksimal effekt på 75 W (ved 4 ohm).

Kassettspiller

Dette er en fire-spor, to-kanals stereo kassettspiller. Dens frekvensrespons er 40 - 14 000 Hz. Signal-til-støy-forhold, som måler tape susing støy under avspilling, er 53 DB med type I kassetter og når Dolby NR er slått av er det 57 DB med type II og IV kassetter. Wow og flutter er vurdert på 0,15% (WRMS). Denne spilleren har en auto reverse-funksjon og en "Automatic Music sensor", som gjør det enkelt å finne begynnelsen på en sang.

tuner

Det er 12 FM og 6 AM brukerkonfigurerte forhånds tuner valg. Dette er en PLL synthesizer, kvarts låst digital tuner, noe som gir svært nøyaktig tuning. Sony har inkludert en ekstra støyfilter kalt Sony Super Interference Avslag funksjonen.