Sony HI 8 Digital videokamera Feilsøking

Sony HI 8 Digital videokamera Feilsøking


Sonys Digital8-videokameraer rekord på tre ganger fargen båndbredde på VHS. De gir for betydelig mindre videostøy, også. Enhetene spille inn på Hi8-taper. Sony digitale videokameraer kan også spille av analog Hi8 tape. problemer kan oppstå ved opptak, avspilling og når du bruker minnepinner --- Memory Stick er Sonys egen merkevare flashminne. Problemer kan korrigeres ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Sett strømbryteren til "Camera" hvis "Start / Stopp" ikke fungerer i opptaksmodus. Sjekk at båndet ikke er tom. Spole båndet og ta over den, eller sette inn en ny. Sett strømbryteren til "Off" og deretter tilbake til "Camera" hvis strømmen går av etter noen minutter uten aktivitet. Det er en normal tilstand for å spare strøm, men kameraet må tilbakestilles.

2 Slå strømbryteren til "VCR" hvis båndet ikke beveger seg når en video kontrollknappen trykkes i avspillingsmodus. Sjekk det er tape hvis "Playback" -knappen ikke vil fungere. Kontroller at batteripakken er installert; installere en ny batteripakke hvis ingen lysene kommer på i det hele tatt på kameraet når du slår den opp. Kast den eksisterende batteripakken og erstatte den hvis batteriet går fort utladet.

3 Flytt strømbryteren til "Memory" hvis Memory Stick ikke vil fungere. Fjern Memory Stick og sjekk at låsebryteren er ikke på. Slett eventuelle unødvendige bilder på Memory Stick og prøv opptak igjen hvis Memory Stick har blitt brukt mye --- det kan være full.