Sony Ericsson W850i Spesifikasjoner

Sony Ericsson W850i ble først tilbudt i 2006; som i 2010, Sony Ericsson ikke lenger produserer denne modellen. Det støttes 2G og 3G-nettverk, og var bare tilgjengelig i to farger: hvitt gull og edle svart. Denne modellen var en av Walkman-serien mobiltelefoner fra Sony Ericsson, egnet for brukere som ønsker en enkelt enhet til å fungere som en mobiltelefon, så vel som en MP3-spiller.

Størrelse og skjerm

Telefonens dimensjoner er 3,8 inches med 1,8 inches med 0,8 inches. Den veier omtrent fire unser. Skjermen er to inches med en pixel dimensjon på 240 x 320 piksler og støtte for 256k farger. Skjermen har evnen til å vise bakgrunnsbilder og skjermsparere.

lyd Spesifikasjoner

Telefonen støtter nedlastbare polyfone ringetoner. Den har en innebygd melodi komponist som du kan lage dine egne polyfoniske melodier. Den støtter også lydfiler i MP3 og AAC-format som ringetoner. Den har en høyttaler telefon og støtter vibrasjonsmodus. Den W850i har en Walkman 2.0 musikkspiller og TrackID musikk anerkjennelse programmet.

Data

Sony Ericsson W850i støtter General Packet Radio Service (GPRS) klasse 10 og er i stand til å tilby Internett-tilkobling på 32 til 48 kilobit per sekund. Den støtter også 3G Internett, som du kan oppnå raskere dataoverføringshastigheter som går opp til 384 kilobit per sekund. Telefonen er utstyrt med innebygd Bluetooth-teknologi, en infrarød port og USB-port.

Minnestørrelse

Telefonens innebygde telefonbok kan lagre opptil 1000 kontaktoppføringer. Den beholder også en anropslogg av 30 mottatte, utgående og ubesvarte anrop. Selv om telefonens interne minne er bare 16 MB, den har en ekstern card slot. Du kan bruke en Memory Stick Duo Pro på opptil 4 GB.

Blandet

Telefonen har et 2-megapiksel kamera (1600 x 1200 piksler) med LED-blits. Den er også utstyrt med en WAP-leser og støtter RSS-feeds. Den innebygde radioen er stereo FM-radio. Telefonen leveres med et par Java-spill med alternativer for å laste ned mer til telefonen. Enheten støtter tekstmeldinger, multimediemeldinger og e-post.

Batteri

Telefonen leveres med et standard batteri Li-Po 950 mAh. Sin taletid er opp til syv timer på en 2G-nettverk og opptil to timer og 30 minutter på et 3G-nettverk. Standby-tiden er opp til 350 timer.