Sony DVD Remote Instruksjoner

Sony DVD Remote Instruksjoner


DVD-fjernkontroller for Sony DVD-produkter krever en spesiell oppsett for å kommunisere med TV. Prosessen krever at du legge inn informasjon om din kabel eller satellitt merkekode, valgte DVD produksjon linje og din Dolby Digital signal. Mens installeringen kan virke overveldende, instruksjonene er enkle og er fullført ett skritt av gangen.

Bruksanvisning

1 Sett inn to nye AA-batterier i DVD-fjernkontrollen. Unngå å blande gamle og nye batterier som det kan påvirke ytelsen til Sony fjernkontroll, i henhold til bruksanvisningen.

2 Finn knappene på Sony DVD-fjernkontrollen. På den nederste halvdelen av fjernkontrollen, vil du finne TV inngangs- og utgangsknapper, volumknappene (VOL), kanalknappene (CHA), de digitale og analoge knapper for kabelalternativer og rundskrivet "Enter" -knappen i midten på fjernkontrollen. Den "Return" knappen er i nedre venstre hjørne av sirkelen i midten.

3 Slå på TV for å synkronisere og sette opp Sony DVD-fjernkontrollen. Du må også slå på DVD-spilleren ved å trykke på strømknappen, som har horisontal linje med en omvendt skråstrek og en sirkel.

4 Velg inngangs alternativet og velge DVD-spilleren fra listen for å starte programmet Installasjons for Sony DVD-fjern og system.

5 Velg installeringsspråk du ønsker. Engelsk er det anbefalt og første alternativet for installasjonsprogrammet. Trykk på den runde "Enter" for å fortsette.

6 Marker kabel-mottaker hvis du bruker kabel eller satellitt-mottaker hvis du bruker satellitt. For å bekrefte dette valget, blir du bedt om å angi den splitter koden.

7 Velg riktig utgang linje for DVD i form av TV-en. Dette avhenger av hvor kabelen er koblet til TV-en. Mens noen TVer vil bare ha ett uttak i ryggen, vil andre også har uttak i front. Du må velge riktig utløp i installasjonsprosessen.

8 Still inn riktig klokkeslett og dato for DVD-spilleren. Dette er viktig hvis du har planer om å planlegge en DVD starttid eller sette en alarm eller påminnelse.

9 Velg riktig Dolby Digital-signal, hvis det er aktuelt. Hvis du mottar Dolby Digital på TV-en, kan den bli overført til DVD-spilleren.