Sony Cybershot DSC-P73 Feilsøking

Sony Cybershot DSC-P73 Feilsøking


Sony Cyber-shot DSC-P73 er ​​et 4,1-megapiksel digitalt stillbildekamera med en 1,5-tommers LCD-skjerm, 3x optisk zoom linse og en 2x digital zoom. DSC-P73 bruker Sony Memory Stick og Memory Stick Pro minnekort for å lagre bilder. Den har en rekke stillbilder og MPEG filmprogrammer. Kameraet viser feilmeldinger på LCD-skjermen identifisere mange av de løser problemer som kan oppstå, for eksempel en minnepinne som ikke er riktig satt inn.

Bruksanvisning

1 Bytt ut eller lad batteriene om batteriindikatoren viser lavt og deretter strømmen går ut. Hvis du bruker oppladbare batterier, vente for dem å fullstendig tømme og deretter lade dem.

2 Flytt modusvelgeren til noe annet enn "Play" eller "Oppsett" hvis motivet i bildet ikke vises på LCD-skjermen. "Oppsett" og "Play" modus vil ikke vise et bilde på skjermen på det som er foran kameraet.

3 Slett unødvendige bilder eller erstatte minnepinne hvis meldingen "No minne" vises. Kameraet vil ikke være i stand til å lagre bilder hvis det ikke er plass på minnepinnen.

4 Koble fra USB-kabelen hvis nylig tatt bilder ikke kan spilles av. DSC-P73 kan ikke spille av bilder mens du er i USB-modus.

5 Slå strømmen av og på igjen hvis "Systemfeil" vises. Denne meldingen indikerer at det var en feil som bare kan slettes ved å slå kameraet av og på igjen.

6 Fjern minnepinne hvis "Memory Stick låst" vises på displayet. Flytt "Lock" -kategorien til posten posisjon på minnepinne og erstatte det inn i kameraet. Bilder kan ikke lagres på minnepinnen hvis den er i låst posisjon.