Sony Cyber-shot T7 Digitalkamera spesifikasjoner

Digitale kameraer kan komme i svært kompakte størrelser på grunn av mangel på film inne og små minnekort størrelser. Sony Cybershot T7 er et digitalt kamera som kan ta opp både digitale bilder og video, og er omtrent samme størrelse som en makeup kompakt.

dimensjoner

Kameraet måler 3,6 inches lang med 2,4 inches bred med 0,6 inches dyp. Den veier 4,7 oz - 134 g - og kan kobles til både Windows og Mac OS X-operativsystemer.

Linse

Objektivet har en 35 mm brennvidde tilsvarende 38 til 114 mm. Den har en zoomforhold på 3X og en digital zoom. Den har en autofokussystem basert på en fem-område multi-punkts autofokus type, med en assist lys. Du kan også manuelt fokusere kameraet. Fokus-serien er 50 cm til uendelig. Blenderåpningen - membran slik at lys inn i kameraet - spenner fra f / 3.5 til f / 8.0.

Screen and Exposure

Cyber ​​Shot T7 har en 2,5-tommers LCD-søker med en oppløsning på 230.000 piksler, men ingen optisk søker. ISO-innstillingene er 100, 200 og 400, og kameraet er utstyrt med auto, dagslys, overskyet, lysstoffrør, gløde og flash hvitbalanse men ingen manuell hvitbalanse. Den er utstyrt i tillegg med en selvutløser, slik at du kan få i fotografiet.

bilde~~POS=TRUNC

T7 har 32 MB internt minne til å lagre bilder og enheten har en ekstern minnekortspor som kan holde Memory Stick Duo og Memory Stick Pro Duo-kort. Den komprimerte bilde format produsert av kameraet er JPEG, med filmfilformatet være MPEG-1. Bilder kan sendes til en skjerm via en video ut-modus og en USB-tilkobling.