Sony Bravia Teksting Feilsøking

Sony Bravia Teksting Feilsøking


Sony Bravia-TV er flotte flatskjermer med et mylder av bilde- og lydinnstillinger. Ofte disse meny og fjernkontroll funksjoner kan være forvirrende. Når du feilsøker lukket bildetekst problemer på din Sony Bravia TV, er det viktig å forstå hvordan teksting fungerer og innstillingene TVen bruker for å få tilgang til det.

Teksting Oversikt

Teksting seeren kan lese teksten i et show i sanntid på bunnen av skjermen. Det er nyttig for de som er døve, hørselshemmede, eller bare ønsker å se på TV i et rom med mye støy. Takket være de siste FCC (Federal Communications Commission) regelverk, nesten all kringkasting og kabel-TV-innhold er stengt-tekstes. Selv om de fleste DVD-filmer inkluderer teksting på flere språk, er de ikke pålagt å av FCC. Dataspill er heller ikke pålagt å tilby teksting.

Sony Bravia Innstillinger

Hvis du har problemer med din Bravia sin teksting, sjekk med sin meny først. Bravia LCD-TV med et menyvalg dedikert til deres kontroll og utseende. Ved å trykke "Meny" på fjernkontrollen vil ha tilgang til hovedmenyen. De teksting alternativene er i en undermeny under "Setup". Disse kontrollere størrelsen, språk og farge på lukket tekstes tekst. Hvis lukket tekstes teksten er for lite eller feil farge eller språk, bruke disse menyinnstillinger for å endre dem.

Generell feilsøking

Filmer og forhåndsinnspilte programmer automatisk vise teksten perfekt, mens live TV ofte avhengig av en kontordame etter showet og skrive tekst i sanntid. Hvis forbokstavene ikke kan holde opp, kan teksting være feilstavet og dialog kan utelates. En svak kabel eller antenne signal vil også føre til at teksten skal være ødelagt eller uleselig. Når du ser på en DVD-film, sikre teksting og språkinnstillingene er riktige ved hjelp av fjernkontrollen eller DVD-menyen på skjermen.