Solar Vifter for biler

Solar Vifter for biler


Kjører en overopphetet bil kan være svært ubehagelig, enten det er midt på sommeren, eller du bor i et stadig varmt område. En nyttig og rimelig løsning, en solar bil fan, kommer i to former: en forsterker kjølesystemet ved å lufte driver / passasjerer direkte, og den andre er en ventilasjonsaggregat som trekker varm luft ut av bilen mens den er parkert. Ulike merker av fans er tilgjengelig online og på din lokale jernvarehandel.

Eco Solutions Solar-Powered Auto Vent Fan

Dette er en solcelledrevet ventilasjonsvifte til bruk i parkerte biler. Som de fleste ventilasjons fans, dette solar enhet montert på bilen. I motsetning til mange modeller, er denne viften laget av resirkulert plast. Bare fest til vinduet, kutt inkludert PVC molding til størrelse (for å skape en bedre tetning), og la solen gjøre resten. Viften trekker luft fra bilen, skape luftsirkulasjon som holder bilen kjøligere. Resultatet? Når du kommer tilbake til parkert bil, inne er luft betraktelig kjøligere enn når parkert med lukkede, eller enda litt åpne, vinduer.

G-Tech Solar Auto Fan

Solar Vifter for biler

En parkert bil kan varme opp til ubehagelig temperaturer.

Har du noen gang prøvd å feste en 12V vifte enhet i bilen din? Det kan være en komplisert og til slutt mislykket forsøke. I tillegg risikerer du drenering av batteriet, spesielt hvis du lar den plugget i uhell. G-Tech Solar fan for biler er et enkelt svar. Ved hjelp av fire sugekopper, plasserer du enheten på frontruten eller sidevinduet, og la solen gjøre resten. Du eller dine passasjerer, dra nytte av umiddelbar kjøling på en varm dag. Bruk denne solar bil vifte for å kjøle deg direkte eller for å hjelpe klimaanlegget ved å sirkulere den avkjølte luften. Best av alt, trenger du ikke å bekymre deg for å forlate den plugget inn og påvirker bilbatteriet.

Susita TO-230 Solar Car Fan

Utnytt kraften i solen og komme tilbake til en bil som er friskere og kjøligere enn en som har vært unventilated. En annen "klipp til vinduet" enhet, er dette fan sies å redusere bil temperatur med opp til 25 grader. Bare fem av 4,5 inches, og under 1,5 lbs., Er det TO-230 en praktisk enhet å ha i bilen og bruke på en varm sommerdag.