Smart Digital Frame Feilsøking

Den smart digital fotoramme er en form for teknologi som lar deg laste opp bilder fra datamaskinen til rammen, og sett den på et bord for å se mange forskjellige bilder på en gang, i stedet for bare én. Smart digitale fotorammer, akkurat som alle andre elektroniske enheter, kan ha problemer som kan må fikses. Mesteparten av tiden disse problemene er en enkel løsning, men noen kan kreve reparasjoner som bare kan gjøres gjennom produsenten.

Bruksanvisning

1 Koble fra USB-kabelen som kobler bilderammen til datamaskinen hvis du ikke kan vise bildene du har lastet opp. Den Smartpart digital fotoramme ikke tillater deg å se dine opplastede bilder hvis rammen er fortsatt koblet til datamaskinen.

2 Kontroller at strømkabelen er koblet til et strømuttak eller inn i siden av rammen på riktig måte hvis fotoramme er mørke eller ikke viser bilder. Sjekk også å sørge for at strømknappen er presset til "ON". Strømknappen er plassert på samme side som strømledningen som plugges inn i rammen.

3 Slå USB-porter på datamaskinen hvis fotorammen ikke er anerkjent i en USB-port.

4 Last ned Optipix programvaren som ligger på smart digital foto hjemmeside (se referanser) hvis datamaskinen ikke gjenkjenner fotoramme når den er tilkoblet eller ikke vil laste opp bilder på riktig måte. Den Optipix programvaren også vil automatisk rotere bildene som vises på rammen på riktig måte.

5 Sett inn minnekortet i fotorammen hvis fotoramme er mørkt og viser ingen bilder. Uten et minnekort i bilderammen og ingen bilder lastet opp til fotorammen selv, vil fotorammen ikke vise noen bilder.

6 Bruk fjernkontrollen til å velge strømknappen for å slå på fotorammen på om strømknappen er fortsatt slått på, men ikke noe bilde viser. Hvis kraften i den digitale fotorammen ble slått av med fjernkontrollen, deretter fjern må brukes til å drive det videre, eller bare slå på strømknappen på siden av rammen til "OFF" og deretter tilbake til "ON " en gang til.