Slow Speed ​​Riding Teknikker

Slow Speed ​​Riding Teknikker


Manøvrering en motorsykkel ved lave hastigheter kan være nødvendig i tett trafikk og når man kjører i områder med begrenset plass, for eksempel en parkeringsplass. Full manøvre på en motorsykkel ved lave hastigheter kan være vanskelig på grunn av disken styring problemet med motorsykkel hjul ved lave hastigheter. Mange problemer er forårsaket fra clutchsluring og bremseproblemer.

Counter Steering

Counter styring teknikker brukes ved lave hastigheter, rundt 15 km / h og mindre, melder Motorcycle Safety Info. Å effektivt manøvrere en motorsykkel ved lave hastigheter, er rytteren som kreves for å snu styret på sykkelen i ønsket retning mens du lener vekten av kroppen i motsatt retning for å unngå å falle fra motorsykkelen. Denne teknikken er oppnådd ved å lene vekten av rytteren mot den ytterste fotstøtten av motorsykkelen. Lener seg i forskjellige retninger når du reiser på lave hastigheter kan føre til problemer, som skiftende rytterens vekt kan føre til vaklende ridning med rytteren ikke helt kontroll over motorsykkelen.

Ser

Et stort problem med motorsykkel ved lave hastigheter er å se på veien videre, ifølge Motorcycle Safety Info. Når du reiser ved lavere hastigheter, vanligvis under 15 km / h, kan rytteren se mot veien rett foran motorsykkelen. En klar bane skal planlegges av rytteren til enhver tid, noe som betyr ser mer enn tre til fem føtter fremover for å sikre rytteren er oppmerksom på andre kjøretøy, fotgjengere og hindringer i veien.

bremsing

Effektiv bremsing teknikker for å reise ved lave hastigheter inkluderer begrenset bruk av forbremsen av rytteren, med frambremsen ofte blir for kraftig til at motorsykkelen å stoppe uten rytteren miste kontrollen. Bakbremsen av en motorsykkel er ofte kraftig nok til å stoppe en motorsykkel raskt ved lave hastigheter. Bruk av clutch og bakbremsen er en effektiv teknikk for å styre en motorsykkel ved lave hastigheter uten å bruke gass.

Turning

Full svinger når du flytter ved lave hastigheter er vanskelig, med mulighet for å falle fra motorsykkelen en konstant fare, melder Hvorfor Bike. Unngår bruk av de fremre bremse når midtveis gjennom en omdreining er en vanlig årsak til krasjer. Når du er i ferd med å snu, bør forhjulet på motorsykkelen rettes før frambremsen er satt på. Denne teknikken brukes til å fullføre U-svinger på små veier.