Slingbox vil ikke koble

Slingbox er en enhet skapt og produsert av Sling Media som lar deg se TV eksternt på Internett. Ved å koble en Slingbox til ditt hjem kabel eller satellitt-tjenesten, kan du streame TV over Internett på en datamaskin eller mobil enhet som støttes. Hvis du ikke klarer å koble til Slingbox riktig, er det noen feilsøkingstrinn du kan ta for å begrense problemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller Internett-forbindelsen for å sikre at du er tilkoblet. Åpne en nettleser og gå til en nettside som du selv velger. Hvis du ikke kan ta opp nettstedet, prøv å koble til Internett. Hvis tilkoblingen er i orden, kan du fortsette.

2 Prøv å koble til Slingbox bruke en annen datamaskin. Hvis du klarer å koble til, kan det hende at brannmurinnstillingene på datamaskinen være feil. Rådfør deg med brannmurprogrammet i brukerhåndboken for måter å tillate Slingbox data å passere gjennom.

3 Forsøk på å få tilgang til Slingbox fra et annet nettverk. Hvis du er vellykket, kan den forrige nettverket du var på har vært å blokkere streaming media blir brukt på grunn av båndbredde bekymringer.

4 Ring en venn eller et familiemedlem og be henne om å tilbakestille Slingbox eller ruteren hjemme. Det er mulig at en av de to har slått av eller er blitt frosset. Starte det kan lindre dine tilkoblingsproblemer.