Slik viser PNG filer for Android

Til tross for sine flere alternativer for bildevisning og eksport, noen Android-mobiltelefoner har problemer med å åpne PNG-filer. Ifølge Indiana University hjemmeside, ble Portable Network Graphics-filer utviklet som en erstatning for standard GIF-format. Selv PNG og GIF-filer er like i størrelse, PNG-bilder tilby støtte for indekserte farger, 2-D progressive rendering og tapsfri komprimering. Hvis du ikke klarer å vise en PNG-fil på din Android, eller erfaring synlig redusert kvalitet, prøve å bruke Photoshop Legg Noise innstillingen på bildevisning programvare.

Bruksanvisning

1 Skriv inn programmer skjermen og velg Eclipse program fra listen over installerte programmer. Velg "Bla gjennom" og finn navnet på PNG-bildefil. Hold fingeren på skjermen over filen til filen alternativer vises. Velg menyvalget og aktivere non-lossy bildekomprimering.

2 Åpne bildefilen, og velg kategorien Innstillinger. Finn alternativet "Photoshop Legg Noise" og dobbeltklikk på den for å aktivere den. Lukke bildet og prøv gjenåpning det.

3 Last ned eller dra PNG bildefil inn i res / teikne mappen i forhold til din bildevisning programvare. For eksempel, hvis bildet er i din nedlastingsmappe, klikk og dra den til programmappen for bildeprogramvare. Finn filen og endre navnet til en filtype som er lett å finne, for eksempel pic1.png.

4 Skriv inn din bildevisning programvare og velg "Open" alternativet. Finn din PNG-fil i rullegardinmenyen og velg det. Velg "Vis bilde" alternativet på pop-up vindu for å vise PNG-fil.

Hint

  • Hvis du har problemer med å se en PNG-fil på e-post, overføre filen til mappen du bildevisning programvare skal løse problemet. Hvis du fortsatt ikke får tilgang til PNG-fil, kan du prøve å åpne den på en PC for å være sikker på at filen er ikke korrupt. Hvis alt annet mislykkes, kan du kontakte Google Android help desk eller ringe en representant.