Slik viser PDF-filer på en iPhone

Slik viser PDF-filer på en iPhone


Apple iPhone brukes til mer enn bare å ta telefonsamtaler. Det er også brukt for å spille spill, surfe på internett og lese e-bøker. Mange e-bøker er solgt i PDF-format, og for å se dem skikkelig på iPhone, er et tilleggsprogram som trengs. "Aji Reader" er et dokument leseren tilgjengelig for nedlasting på Apple Store. Fra september 2010, er dette programmet gratis. Når lastet ned og satt opp, kan PDF-dokumenter overføres til din iPhone for å lese.

Bruksanvisning

1 Gå til Apple.com og klikk på "iTunes", deretter bla ned og klikk på "Browse App Store." Klikk "Produktivitet" og deretter "A" og "2" Velg "Aji Reader PDF."

2 Åpne iTunes på datamaskinen, hvis du allerede har det, ved å klikke "Jeg har iTunes." Last ned iTunes hvis du ennå ikke har det. Når iTunes er åpen, laste Aji Reader PDF til din iPhone.

3 Last ned Aji Reader Tjenesten til datamaskinen (se "Ressurser"), slik at PDF-filer kan overføres mellom datamaskinen og iPhone.

4 Start Aji Reader service når nedlastingen er fullført. Klikk på "Legg til" knappen for å legge til mapper som inneholder PDF-filene du ønsker å se på iPhone. Klikk på "OK".

5 Slå på iPhone og starte Aji Reader PDF-program. Klikk på fanen "Fetch", deretter "Hent fra Aji Server". Velg PDF-filen mappene du ønsker å se på iPhone, og overføringsprosessen begynner. Trykk "Lukk" når overføringen er ferdig, eller "Browse" hvis du vil overføre flere filer.