Slik viser IPD filer

Slik viser IPD filer


Filer som inneholder IPD filtypen brukes utelukkende for Blackberry-backup mobile enheten og oppbevar telefonen din informasjon, inkludert tekstmeldinger, kontakter og mobiltelefonen konfigurasjonsinnstillinger. For å kunne bruke disse filene for sikkerhetskopiering og gjenoppretting formål du må ha ABC Amber Blackberry Converter program for å vise IPD-filer, samt Blackberry Desktop Manager til å gjenopprette backup informasjon. Blackberry Desktop Manager er tilgjengelig gratis fra den offisielle Blackberry nettstedet og er kompatibel med Windows-PCer. ABC Amber Blackberry Converter program er tilgjengelig på nettet for en symbolsk sum.

Bruksanvisning

Konverter IPD-filer ved hjelp Converter Program

1 Last ned ABC Amber Blackberry Converter program (se Ressurser) og dobbeltklikk nedlastingen for å kjøre installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen og dobbeltklikk på "ABC Amber Blackberry Converter" ikonet på skrivebordet for å kjøre programmet.

2 Klikk på "Open IPD" -knappen i nedre venstre hjørne av programvinduet. Alternativt kan du klikke på "File" øverst i programvinduet og velg "Open IPD" fra rullegardinmenyen.

3 Finn IPD filen i Åpne vinduet og dobbeltklikker på filen for å legge den til omformer program.

4 Velg output format for IPD filen i "Output" -delen av konvertere programmet og klikk "Lagre som" for å konvertere IPD-fil.

Åpne IPD filer i Blackberry Desktop Manager

5 Last ned og installer Blackberry Desktop Manager (se Ressurser).

6 Sett USB-kabelen inn i bunnen av Blackberry mobile enheten. Sett den andre enden av USB-kabelen inn i datamaskinens USB-port.

7 Klikk på "Start" -knappen nederst på PCens skrivebordet og velg "Alle programmer," "Berry" og "Blackberry Desktop Manager." På Macintosh-datamaskinen, klikk på "Go" på toppen av skjermen, og klikk på "Programmer" fra undermenyen. Dobbeltklikk på "Blackberry Desktop Manager" ikonet i Programmer-vinduet.

8 Velg "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting" i Backup Manager-vinduet og klikk "Restore".

9 Finn IPD filen i "Restore" vinduet og dobbeltklikker på filen for å åpne den. Vent til restaurering for å fullføre og koble USB-kabelen fra telefonen.