Slik viser infrarødt lys

Slik viser infrarødt lys


Noe med en temperatur legger ut varme eller infrarødt lys, inkludert mennesker og dyr. Mennesker kan ikke se infrarødt lys med det blotte øye, i motsetning til slanger i pit viper familien, slik som klapperslanger, som har sensoriske "pits" de bruker til bilde infrarødt lys og oppdage varmblodige dyr selv i mørket, ifølge National Aeronautics and Space Administration (NASA). En enkel måte du kan se infrarødt lys fra hjemmet, skjønt, er ved hjelp av et digitalt kamera.

Bruksanvisning

1 Få et digitalt kamera eller annet kamera utstyr med tanke på skjerm, for eksempel en kameratelefon, videokamera eller webkamera. Slå på kameraet utstyr på. De fleste kameraer er følsomme for infrarødt lys som er usynlig for det menneskelige øye.

2 Grab en fjernkontroll som kilde av infrarødt lys. LED-pære på fjernkontrollen sender ut infrarødt lys brukes til å kommunisere med TVen. Pass på at fjernkontrollen fungerer som den skal. Sjekk om batteriene har makt. Trykk endringsknapper kanal og se om de fungerer som forventet. Bytt ut gamle batterier i fjernkontrollen hvis de er tom for strøm.

3 Slå av kameraet utstyr for å fange modus.

4 Rett LED på fjernkontrollen direkte mot det digitale kameraets linse.

5 Trykk på en av de endringsknapper kanal og se på LED gjennom kameraets visning. Legg merke til et blinkende infrarødt lys Emitting når du trykker på kanalendringsknappene.

Hint

  • Kameraer er også følsom for synlig lys. For å få en bedre oversikt over infrarødt lys, kjøpe et infrarødt filter og plasserer den mellom LED og kameralinsen til å blokkere ut synlig lys. Fjern den rødlige diskett fra innsiden av beskyttelseskappen på en diskett og bruke den til å filtrere ut synlig lys hvis du ikke får tilgang til en infrarød filter.