Slik viser Gmail på en Blackberry

Blackberry Designet for bedriftsbrukere på farten, bruker en innebygd e-postprogrammet til å sende og motta e-postmeldinger. For tilfeldige brukere som ønsker å få tilgang til sin personlige e-post fra Gmail, er det to måter å gjøre dette på: enten gjennom Gmail for mobil, eller gjennom Enhanced Gmail Plug-in for Blackberry. Uansett hvordan du velger å gjøre det, ser Gmail på mobiltelefonen tar bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Gmail for mobil

1 Gå til "Home" skjerm og velg Globe-ikonet, eller trykk på "Meny" -knappen og navigere gjennom listen over programmer for å komme til Globe-ikonet. Klikk på dette ikonet for å starte nettleseren. Du kan også bruke en tredjeparts nettleser hvis du har installert en.

2 Naviger til Gmail nettside ved å trykke på "Meny" -knappen. Velg "Go To" og skriv inn følgende webadresse på skjermen som vises: http://www.gmail.com. Trykk på styrekulen for å laste nettstedet.

3 Skriv inn Gmail-påloggingsinformasjon for å se din konto. Dette vil vise en tilpasset e-post siden for mobile enheter.

Forbedret Gmail Plug-in

4 Følg trinn en av Gmail for mobil for å starte nettleseren. Integrer Gmail Plug-in med din Blackberry ved å trykke på "Meny" -knappen, velge "Gå til" og skrive inn denne nettadressen på skjermen: http://www.blackberry.com/integrate.

5 Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere plug-in på enheten. Klikk "OK" når du er ferdig for å gå tilbake til "Home" skjerm.

6 Trykk på "Meny" -knappen og velg "E-postinnstillinger" eller "Personal Email Set-up" fra listen over programmer.

7 Godta vilkårene og skriv Gmail legitimasjon når du blir bedt om å gjøre det. Klikk "OK" når du er ferdig. En bekreftelsesmelding vises sier oppsettet var vellykket.

8 Gå tilbake til "Home" skjerm og velg den nye postkassen ikonet merket med Gmail-adresse. Klikk på ikonet for å vise, sende og motta e-post via Gmail.

Hint

  • Abonner på en ubegrenset Blackberry data plan eller bruke gratis trådløse nettverk innen rekkevidde når nettsurfing eller tilgang til e-post for å hindre ytterligere kostnader på regningen din.