Slik viser Excel-filer på en iPhone

Det store utvalget av egenskapene til en iPhone begrenser ikke enheten å bare telefonsamtaler. Det er nok der det skinner mildt. Grunnen til at en enhet som iPhone er klassifisert som en smart telefon er fordi det er effektivt en liten datamaskin. Du kan utføre mange tradisjonelle PC-oppgaver på en iPhone, for eksempel lesing og redigering av regneark. Disse funksjonene er ikke innfødt til enheten. Hvis du vil vise Excel-filer på din iPhone, må du installere et tredjepartsprogram fra App Store. Denne artikkelen vil fokusere på Office2, men andre regneark apps er like.

Bruksanvisning

1 Last ned gratis Office2 Plus app fra iTunes Store, enten direkte på enheten eller via iTunes, og deretter synkronisere den over til din iPhone. "2" i app heter faktisk hevet, som betyr "Office Squared", men når du søker etter den, bruker du "Office Plus" søkestreng i stedet.

2 Åpne Office2 Plus på din iPhone og trykk den lille tannhjulikonet i nedre venstre hjørne av skjermen. Dette vil åpne konfigurasjonsalternativene.

3 Skyv bryteren ved siden av "Aktiver fildeling" til "On" posisjon. Når du gjør dette, rett under "Sikkerhet deling," vil du se den adressen som vil tillate deg å importere en Excel-fil til telefonen. Den vil vises som "Koble til denne enheten på", etterfulgt av en http: // skriver Uniform Resource Locator (URL).

4 Åpne en nettleser på datamaskinen og tast inn adressen levert av programmet. Hvis du ikke tilgang til en skjerm som presenterer et felt for å laste opp en fil, sjekk din adresse og skriv det inn på nytt.

5 Velg "Browse" knappen eller klikk i feltet for å laste opp en fil fra datamaskinen til iPhone. Filen må være av en type som Office2 Plus app støtter, som inkluderer Excel XLS, iWork Numbers og kommadelt (CSV) filer.

6 Trykk på "Send" -knappen i din nettleser.

7 Trykk på "Local Files" -ikonet i Office2 Plus-appen på iPhone, og se etter navnet på filen du nettopp lastet opp, så bare trykke på navnet for å se den.

Hint

  • Det er andre gratis regneark apps som du også kan bruke til å vise en Excel-fil på din iPhone. Du foretrekker kanskje iSpreadsheet gratis eller Calc Lite. Disse to programmene tilbyr lignende funksjonalitet og kan bli funnet gjennom iTunes App Store.
  • For å lagre redigerte regneark på din iPhone med Office2 Plus, må du betale for en in-app kjøp av "XLS Saving" -funksjonen. På tidspunktet for denne artikkelen, kostnadene var $ 2,99, og du kan få tilgang til dette kjøpet ved å forsøke å redde alle regneark-filen i Office2 Plus-appen.