Slik viser AVI-filer på min iPhone

Slik viser AVI-filer på min iPhone


IPhone skyter bilder og videoer med kameraet sitt, og spiller musikk og videofiler. IPhone sin innebygde programvaren spiller videoer som er lagret i H264, m4v, MP4 og MOV-format, for eksempel TV-programmer og filmer som du kan laste ned fra Apples iTunes Store. Du har kanskje videofiler som er lagret i AVI-format på datamaskinen, for eksempel en 4,4 gigabyte, 90-minutters film fra en DVD som er komprimert til en 700-megabyte AVI fil. Du kan vise AVI-filer på din iPhone ved hjelp av en AVI-spiller app som du laster ned fra iTunes Store.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av din iPhone datakabelen til telefonen, og den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Hvis iTunes ikke kjører, og ikke automatisk starter opp når du kobler iPhone til datamaskinen, dobbeltklikker du på iTunes snarvei for å starte den. Hvis du ikke allerede har en iTunes Store-konto, registrere deg for en (se Ressurser) slik at du kan laste ned apps. Du kan også klikke på "iTunes" på din iPhone for å søke etter og laste ned apps, men du vil fortsatt trenger å koble iPhone til datamaskinen for å overføre AVI-filer til telefonen.

2 Skriv inn navnet på en AVI-spiller app i iTunes søkefeltet og trykk "Enter" -tasten. For eksempel "OPlayer Lite" eller "VLC Media Player", som begge er gratis (se Ressurser). Det er også en betalt versjon av OPlayer, og en annen app som heter CineXPlayer som krever betaling. Finn andre AVI-spiller applikasjoner ved å søke etter "AVI" eller "film" i søkeboksen. Klikk på navnet på applikasjonen for å lese mer om det.

3 Les beskrivelsen av programmet, må du kontrollere at iPhone operativsystem støtter det, og klikk deretter på "Free App" eller "Buy App" for å laste den ned til din datamaskin. Klikk på ikonet for din iPhone i den venstre ruten i iTunes, og klikk "Sync" for å kopiere app til din iPhone hvis du ikke har det satt til å automatisk synkronisere nye apps da.

4 Klikk på "Apps" -fanen øverst i iTunes-vinduet. Klikk på navnet på programmet som du kopierte til telefonen, for eksempel "VLC", i avsnittet under "Apps". Den "Dokumenter" vinduet ved siden av "Apps" vinduet vil bytte på å vise dokumentene for den applikasjonen du valgte, for eksempel "VLC dokumenter."

5 Dra en AVI video fil fra en mappe på datamaskinen til video spiller app dokumenter vindu i iTunes. Det vil begynne å kopiere til din iPhone.

6 Klikk på ikonet for AVI-spiller app på iPhone. Avhengig av hva app du har lastet ned, kan dokumentene vises i hovedskjermbildet i app, eller du kan ha til å klikke på noe sånt som "Mine dokumenter" først for å se listen over AVI-filmer. Trykk på navnet på filmen du ønsker å se, og det vil begynne å spille på din iPhone.