Slik viser anrop på en Verizon Cell

Slik viser anrop på en Verizon Cell


Du sannsynligvis gjøre, får til og med går glipp av mye av samtaler på mobiltelefonen din. Alle mobiltelefoner har en innebygd program som lar deg holde oversikt over dine samtaler og utsikt samtaler som du har gått glipp av. Denne samtalen historie funksjonen er lett tilgjengelig, og Verizon har også inkludert en online-konto funksjon på sine mobiltelefoner som lar deg se anropsloggen på nettet.

Bruksanvisning

Slik viser samtaler på Verizon Wireless Handset

1 Trykk og hold "Avslutt samtale" -knappen for å slå på telefonen din enhet.

2 Trykk på "Meny" -tasten for å åpne listen over programmer på mobiltelefonen.

3 Bruk piltastene for å bla til "Call History" program og trykk på "OK" eller "Send" -knappen på telefonen.

4 Bruk piltastene for å bla gjennom anropsloggen. Samtaleloggen viser nylig ubesvarte anrop, samt samtaler du har mottatt og plassert.

Slik viser samtaler på Verizon Cell Online

5 Logg deg på Verizon Wireless hjemmeside og velge "My Verizon" -kategorien.

6 Velg "Registrer" for å registrere deg for en online-konto.

7 Skriv inn ditt mobilnummer i tekstboksen og klikk "Fortsett til neste trinn."

8 Følg instruksjonene på neste side for å fullføre din online profil og klikk "Fortsett til neste trinn." Følg instruksjonene på neste side for å opprette et passord for din online-konto og velg "OK".

9 Logg inn på Min Verizon ved å skrive inn påloggingsnavn og passord i tekstboksene og klikke på "Logg inn". Fra Min Verizon siden kan du se både siste og siste Verizon Wireless regninger, inkludert samtaleloggen.

Hint

  • Med Verizon Wireless 'online account manager, kan du holde oversikt over de minuttene du bruker. Du kan også vurdere og analysere dine tidligere regninger å spore hvor mye tid du bruker på å snakke med ett nummer eller alle numrene i anropsloggen.
  • Samtaleloggen på Verizon mobiltelefon vil bare vise siste informasjonen. Du vil ikke være i stand til å vise samtaler som fant sted over en måned siden.