Slik unngår du at private samtaler

Mange foretrekker å ha en "privat telefonnummer" - det vil si en som ikke vil bli avslørt for mottakeren - men folk som mottar slike uidentifiserte samtaler kan ikke vite om å svare på, fordi de kan ha til å betale for samtalen og samtalen som kan vise seg å være fra en telefonselger eller fra noen andre at de ikke ønsker å snakke med. Som et resultat, er noen brukere å plassere funksjonene på telefonene for å hindre at private samtaler fra selv å komme gjennom. På denne måten brukeren alltid vet hvem som ringer og kan bestemme med en gang om du vil svare.

Bruksanvisning

1 Ring tjenesteleverandøren for å be om alle alternativene for å blokkere eller hindre private innringere. Telefontjenester endrer regelmessig og legge til oppdateringer. Derfor, for å sørge for at du får den beste teknologien, er en rask telefonsamtale til leverandøren en god idé.

2 Bruk call-retur-funksjonen ved å ringe

69 rett etter private nummer kommer gjennom. Call retur gir deg det siste nummeret som ringte. Når du får nummeret, bruke call-blokk funksjonen ved å ringe 60 for å blokkere det nummeret. Call blokk lar deg blokkere opp til seks tall.

3 Legg Anonym Call Avvisning til telefonen. Denne funksjonen forkaster automatisk private, ut av området, begrenset, og anonyme samtaler. Disse samtalene ikke ringe gjennom til telefonen i det hele tatt. For å aktivere denne funksjonen, ringe

77 og for å slå den av, ringe 87.

4 Plasser et privatliv direktør funksjonen på telefonen, som også eliminerer private samtaler. Kontakt tjenesteleverandøren for å sette opp privatliv regissør. Ulike bærere kalle denne funksjonen på en annen måte, så be om tjenester og funksjoner, ikke nødvendigvis personvernet direktør navn. Privacy direktør tvinger private som ringer for å kunngjøre seg selv, slik at du kan enten avvise eller besvare anropet. Dersom private som ringer nekter å si navnet hennes, vil samtalen ringer ikke gjennom til telefonen din under noen omstendigheter.

5 Aktiver samtale spor ved å ringe * 57 rett etter private nummer kommer i. Når telefonen selskapet og lokale myndigheter får nummeret, be om at telefonen selskapet sted en blokk på dette nummeret for telefonlinjen. Selv om du kan slå kaller spore på fra telefonen din, vil spores nummeret ikke bli åpenbart for deg. Det går direkte til telefonselskapet, som deretter gir det til politiet å etterforske. Du må formelt be om blokk som spores antall.

Hint

  • Hvis du har familie eller venner som har en privat nummer, varsle dem om at de vil trenge å røpe sitt telefonnummer for å nå deg. De kan avsløre sin private telefonnummer til deg på en per-call basis ved å ringe * 82, noe som gjør at deres tall for å vise.
  • Sjekk med tjenesteleverandøren på kostnader forbundet med å bruke disse funksjonene på telefonen. Enkelte leverandører tar betalt for hver blokk, og noen har disse funksjonene med den månedlige avgifter.