Slik tilpasser en Nissan 350Z

Nissan 350Z passer fremragende ytelse med sporty design. Med sin faste stående på toppen av listen for japanske tuner bilentusiaster og beskjedne priser, er en trend blant Z eiere tilpasning. Det er flere veier du kan ta for å tilpasse 350Z interiør, eksteriør og motor til å virkelig stå bortsett fra aksje Nissan eiere.

Bruksanvisning

Slik tilpasser en Nissan 350Z

1 Legg en ettermarkedet body kit. Kroppen Settet består av front, bak og side skjørt bakken effekter. Disse tilleggene vil gi inntrykk av en senket bilen, samtidig som det gir bedre aerodynamikk for bedre håndtering. Hvis budsjettet tillater det, velge den karbonfiberdeler for større styrke og lettere, raskere oppgraderinger.

2 Øk luftstrømmen. Ved å legge en ettermarkedet eksos-systemet vil du ikke bare tilpasse utseendet på din 350Z, men økning i luftstrømmen vil gi mer hestekrefter (og mer fart), mens du legger en tilpasset lyd. Velg eksos tips som passer din kropp maling eller en blank krom for en klassisk og rent utseende.

3 Oppgrader hjulene. Større hjul gir større hastighet og bedre håndtering. Nissan 350Z er utformet for å akseptere opp til 20-tommers hjul. Hjul kan variere fra $ 100 per hjul til godt over $ 1000. Det finnes en rekke utførelser og snakket stiler å velge mellom. Den uoffisielle regelen for hjulet ferdig er: frostet eller matt finish for en racier utseende, skinnende for en mer sofistikert "show" utseende. For hjul 19 tommer eller større må du bruke en lavere profilert dekk til å passe i hjulbrønn.

4 Tilpass dashbordet. Aksjen dashbordet i en Nissan 350Z er slank, men det er nettopp det; lager. For å tilpasse dashbordet, velge en ettermarkedet dash kit. Dash kits kommer i en rekke utførelser fra tre korn til karbon-fiber eller børstet aluminium.

5 Tint vinduene. Kanskje den første indikasjon på at du har en tilpasset kjøretøy er vinduet fargetone. Missfarging kan gjøres ved hjelp av et bredt utvalg av farger og fargeskiftende nivåer av mørket. Reflekterende tint (speilet) er et populært alternativ for 350Z eiere, mens andre velger en mer standard svart farge. Størst lovene i ditt område, som fargeskiftende nivåer og som vinduer kan være farget lovlig varierer fra stat til stat.

Hint

  • Profesjonell hjelp er anbefalt for ettermarkedet oppgraderinger. Nissan 350Z er en enkel å oppgradere bilen, men endring av eksos og andre mekaniske alternativer bør gjøres av en profesjonell.
  • Legge til en body kit vil senke bakkeklaring på din 350Z. Hvis du kjører på ujevnt terreng eller støter på bratte bakker, er skraping sannsynlig. Garantien for kroppen din kit vil ikke dekke skraping, så reparasjon av skaden kan være kostbart å inkludere innkjøp av en ny kit helt.