Slik tilpasser en Jetta

Slik tilpasser en Jetta


Det finnes flere produkter på markedet som Jetta eiere kan kjøpe for å gjøre sine Jetta unik. Tilpasse Jetta legger teft til denne populære Volkswagen-modellen.

Bruksanvisning

1 Installer et nytt sett med hjul på Jetta. En av de mest populære måter å endre utseendet på en Jetta er å legge til et nytt sett med hjul. Ifølge MyHotVW.com, den største sett med hjul som passer en Jetta er 19 tommers hjul.

2 Legg til en tilpasset maling jobb. En ny maling jobb eller design på en Jetta er en enkel måte å endre og tilpasse hele utseendet på bilen. Egendefinerte lakke bruke flere teknikker for å forbedre utseendet på Jetta, inkludert air børsting, dekaler og maling blending å skape en farge som er unik for din Jetta. Med mindre du er kjent med maleri biler, ta Jetta til en profesjonell for en tilpasset maling jobb.

3 Installer en spesialtilpasset grille. Risten er en av funksjonene merket først på et kjøretøy. Tilgjengelig design inkluderer krom eller mesh utseende.

4 Legg en lystgass kit. Nitrøse gass kits lar jettas å øke hastigheten og hestekrefter, for ikke å nevne de er ganske enkle å installere og kan installeres av de fleste bileiere.