Slik tilpasser en glassfiber Dash

Fra hippie Volkswagens til profesjonelle racerbiler, tilpasset bilbransjen maling gjør biler skiller seg ut med one-of-a-kind kunstverk eller grafikk. Ansett maling for å tilpasse eksteriør så vel som interiør. Paint en glassfiber dash like ved mugg eller oppdaterer tidligere eksisterende glassfiber dash med slående designelementer for å blåse til bilens interiør med din sans for stil. Uferdige glassfiber og malte glassfiber sin ikke-porøse, plastlignende overflater krever grundige forberedelser for å sikre tilstrekkelig maling vedheft.

Bruksanvisning

1 Slip dash i tre etapper. Start med 80- til 100-sandpapir, etterfulgt av 180- til 220-sandpapir. Avslutt med 320- til 400-sandpapir. Bruk vått sandpapir på en tidligere malt strek. Komme inn vanskelige å nå steder med Emery klut.

2 Skyll dash tørk den ned med kommersielle bilvoks og avfettingsmiddel. La dash tørke.

3 Spray dashbordet med tre strøk av automotive primer. La den automotive primer tørke og deretter sand den med vann, bruker 320- til 400-korning våt / tørr sandpapir. Rense slipestøv.

4 Lag et design ut av papp eller tykt papir. Skjær ut figurer for egne farger.

5 Velg en farge for å begynne med og maskere dash å avsløre bare områder hvor den fargen vil gå, ved hjelp av kutt mal stykker. Du kan også tape figurer med malerens tape. Påfør to til tre strøk med maling, slik 5 til 10 minutter av tørketid før hver.

6 Fjern maskeringsmateriale og bytte til neste farge, maskering av nødvendige områder. Maling disse områdene på samme måte. Fortsett å male blokker av farge figurer til dashbordet er fullført. La malingen herde over natten.

7 Coat streken med tre til fire strøk med glans klarlakk.