Slik tilpasser en 2002 Toyota Camry Med 18 tommers krom felger

Slik tilpasser en 2002 Toyota Camry Med 18 tommers krom felger


Tilpasse 2002 Toyota Camry med 18-tommers krom felger er en enkel og grei oppgave. Mens erstatte felger kan gjøres av en enkelt person, er det ofte enklere med hjelp av en venn eller et familiemedlem. Større ettermarkedet felger er ofte tunge, spesielt når de er kledd i krom. De pleier også å være klumpete og vanskelig å manøvrere. Installer aldri felger som er bøyd eller feil størrelse for bilen din. Feilaktig store og bøyde felger kan skade Camry og føre til problemer i styringen.

Bruksanvisning

1 Parkere Toyota Camry på et flatt underlag.

2 Løsne hjulmuttere på ett av hjulene ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Finn jack punkt under bilen. Dette området vil være om en fot fra kanten av hjulbrønnen mot midten av bilen. Jekken punktet er formet for å gi plass til toppen av bilen jack. Plasser bilen jekken under dette punktet, og sakte løfte opp bilen med jekken før dekket er noen få inches av bakken. Fjern lug nuts og dra hjulet av bilen.

3 Plasser et hjul spacer midt på innsiden av ettermarkedet felgen. Et hjul spacer er en liten, rund skive vanligvis laget av plast eller metall, som sikrer en tett tilpasning mellom hjulet og bilen. Plasser rattet på bilen og erstatte slepe nøtter med lug mutter skiftenøkkel, stramme dem om lag 75 prosent av veien.

4 Senk bilen til bakken med bilen jack. Når bilen er på bakken, trekke til mutrene ordentlig. Gjenta trinn 2 og 3 for resten av hjulene.