Slik tilpasser din egen telefon Faceplates for Free

Slik tilpasser din egen telefon Faceplates for Free


Du kan ikke tilpasse din mobiltelefon deksel til gratis hvis du ikke allerede har alle kunst og håndverk materialer på huset ditt. Og selv om du gjør det, er det sannsynlig at noen hadde betalt for dem på et eller annet tidspunkt. Du kan imidlertid opprette en tilpasset mobiltelefon frontplaten selv for billig. Alt du trenger er et design du ønsker å oversette på din telefon plate, og du vil være i stand til å begynne. Nesten hver eneste mobiltelefon er forskjellig, så din design skal være modellert rundt spesifikke telefonmodell. Mange liker å bruke klistremerker, glitter, perler og maling.

Bruksanvisning

1 Brainstorm et design du ønsker å sette på telefonens frontplaten. Det er best å gjøre dette på papir. Modellen av telefonen vil spille en viktig faktor for hvordan du kan designe din frontplaten.

2 Slå av telefonen.

3 Ta av bakdekselet på telefonen og ta ut batteriet og SIM-kortet. Sørg for å holde dem på et trygt sted hvor de ikke vil komme i kontakt med noen lim, maling eller andre dekorere materialer.

4 Lag et rent arbeidsområde for deg å tilpasse frontplaten. Hvis du planlegger å bruke maling eller lim, må du ha en klut eller servietter for å beskytte arbeidsflaten blir malt eller limt.

5 Fjern frontplaten fra din mobiltelefon og plassere den på arbeidsområdet.

6 Ta dekorasjon materialer og spre dem ut på arbeidsområdet.

7 Begynn å tilpasse frontplaten. Hvis du kommer til å male panelet spray maling vil fungere best. Sørg for at frontplaten er på en beskyttende klut og deretter legge et lag med maling til tallerkenen din. Vent en time for malingen tørke helt. Ikke mal innsiden av frontplaten, da dette kan påvirke hvordan det går i lås på telefonen.

Hvis du planlegger å legge perler til tallerkenen din, vil en limpistol fungerer best. DAB en liten prikk av lim på faceplate hvor du vil plassere din perle, og deretter bruke pinsett til å plassere kulen på toppen av lim. Bruk pinsett til å legge trykk på perle, og bruke en serviett til å tørke forsiktig bort en overskytende lim før det tørker.

Glitter og klistremerker er ganske lett å bruke. Bare pass på at glitter fullt tørker før du setter frontplaten tilbake på telefonen, og ikke plasser noen klistremerker på innsiden av frontplaten som kan påvirke måten platen klikker på plass på telefonen.

8 La din frontplaten helt tørre og klikk det på plass på telefonen.

9 Sett inn SIM-kortet og batteriet tilbake i telefonen og sett på bakdekselet på telefonen.