Slik tilpasser 4X4 Lastebiler og ATV

Å ha en stor ATV og 4x4 lastebil er kult. Ikke bare kan det gå off-road, men det kan bli en uttalelse. Men du bør ta noen skritt for å gjøre visse din 4x4 lastebil eller ATV forblir trygg. Her er noen tips for å huske.

Bruksanvisning

1 Legg mer lagringsplass til bilen i form av tilpassede armlene containere, lastebil førerhus arrangører for din 4x4 lastebil eller en drosje pakke som skyves under setet. Fest baksiden av 4x4 lastebil ved å legge til en tonneau cover eller en låst boks.

2 Sett kjettinger på 4x4 lastebil eller ATV dekk hvis du har tenkt å gå off-road i vinter. Kjedene vil gi deg bedre grep og kontroll.

3 Invester i en vinsj og slep stropp for både 4x4 lastebil eller ATV. Hvis du har tenkt å gjøre noen alvorlige off-roading, vil du ikke ønsker å bli sittende fast i ørkenen med ingen måte å trekke deg fra dyp gjørme eller pytter.

4 Få en GPS for din ATV eller 4x4 lastebil. På den måten vil du finne veien hjem uansett hvor dypt du går inn i skogen. Pass på at du også har et fulladet mobiltelefon med deg.

5 Tenk å få en CB radio for 4x4 eller ATV. Siden du ikke alltid kan stole på dekningen som tilbys av mobiltelefonen din operatør, har en CB-radio sikrer du kan alltid komme noen bør du må.

6 Bestem hva terrenget du ønsker å kjøre på med ATV eller 4x4 og kjøpe dekk som passer for den. Retten dekk kan gi deg bedre klaring og trekkraft.

7 Tilpass 4x4 eller ATV med en suspensjon kit. Ved å legge en lift kit, du øker clearance ytterligere samtidig legge til glatthet av turen.

8 Oppgrader bremsene på 4x4 eller ATV. Siden du skal gå over variert terreng, og vil stoppe i prekære situasjoner, ha bremsene svikter er det siste tror du ønsker.