Slik tester et vindu Motor

Slik tester et vindu Motor


Vindu motorer på biler ofte mislykkes når de blir eldre, noe som resulterer i beslaglagt og funksjonsfeil elektriske vinduer. I noen tilfeller er dette en elektrisk krets problem, men mesteparten av tiden, selve motoren svikter på grunn av normal slitasje. På grunn av kostnadene involvert med arbeidskraft og diagnostikk, testing et vindu motor selv sparer penger og krever bare noen få grunnleggende verktøy og litt tid.

Bruksanvisning

Teste en vinduet motor

1 Koble bilens batterikabler, starter med den negative kabelen først, deretter positive. Dette forhindrer at du ved et uhell shorting ut elektriske komponenter hvis ledninger eller tilkoblinger kommer i kontakt med hverandre når som helst.

2 Fjern skruene som holder døren panel på døren der motor er contained.This vil variere mellom biler, men vil vanligvis krever bare en flat og Phillips-skrutrekker. Du kan også ha å fjerne vinduet kontroll bryterpanelet, avhengig av kjøretøyet, men kan gjøres med de samme verktøyene.

3 Ta motoren fra vinduet regulator rail. Dette er den enhet som bidrar til vinduet lysbildet opp og ned. Dette vil kreve bruk av en stikkontakt sett og vanligvis omfatter fjerning av flere bolter som holder motoren til vinduet regulator. Dette beskytter vinduet fra stress under motor testing.

4 Trekk ledningskontaktene festet til vinduet motor. Disse tilkoblingene vil typisk være mannlige og kvinnelige kontakter som bare trekker bort fra hverandre, men av og til ledningene er skrudd fast i motoren selv eller bruke en enkel klipp som lett kan skilles. På dette punktet, må motoren være helt fristilt fra døren.

5 Koble den positive terminalene på jumper ledninger til den positive terminalen på 12-volts batteri og til en kontakt på motoren. Ved hjelp av jumper ledninger med krokodilleklemmer er en av de enkleste måtene å koble ledningene til motoren. Det spiller ingen rolle hvilken kontakt på motoren den positive enden av jumper wire er plassert på, siden motoren er konstruert for å fungere i begge retninger, og bruker dermed to ulike aktuelle retninger.

6 Koble den ene negative enden av jumper ledningen til den negative terminalen på 12-volts batteri. Den andre negative ende kan plasseres på den resterende kontakten på vinduet motor. Hvis motoren svinger over fritt med konstant hastighet, så det fungerer som den skal. Dersom motoren ikke roterer i det hele tatt, eller gjør det sporadisk, må den skiftes ut.

Hint

  • Merk alle tilkoblinger du kobler til å gjøre å huske hvor de går lettere.
  • For å unngå fare for støt, aldri fungere på en hvilken som helst elektrisk komponent i bilen uten først å koble fra bilens batteri.