Slik tester en Chevy 2,5 Oxygen Sensor

Slik tester en Chevy 2,5 Oxygen Sensor


En lastebil eller bil oksygensensoren benyttes til å måle mengden av oksygen i bensin. Den brukes i Chevrolet biler for å måle konsentrasjonen av oksygen i eksosen på bilen. Hvis du har sett en betydelig nedgang i bilens gass kjørelengde, kan det være en indikasjon på at oksygensensoren er defekt. Hvis du mener at oksygensensoren har gått dårlig i din Chevrolet, vil du ønsker å teste enheten før expending penger på erstatning.

Bruksanvisning

1 Spore ledningen fra Chevrolet oksygensensoren til datamaskinen dock av kjøretøyet. Sensoren vil bli plassert i avgassrøret forut for den katalytiske omformer.

2 Trekk ut ledningen og spore den fra sensoren på nytt for å bekrefte at du har fjerne riktig kabel. Marker kabel med et lite stykke maskeringstape og plugge den inn i datamaskinen manifold.

3 Slå på bilen og la den varmes opp i minst fem minutter. Deretter ta et voltmeter og back-sondere oksygen sensor sin oppslagstavle med den positive ledningen; jorde den andre kabelen.

4 Lag et notat av spenningen lesning av oksygen sensor wire. Hvis avlesningen er mellom null og 1 volt, vil således føleren være innenfor spesifikasjonene. Hvis avlesningen er større enn 1 volt eller er en negativ utgang vil Chevy 2,5 oksygensensoren må skiftes ut.