Slik Sync Mail til E51

Nokia E51 mobiltelefon har en innebygd e-postklient som lar deg synkronisere telefonen med en e-postkonto. Når du synkroniserer E51 med en e-postkonto, kan du skrive og sende ny e-post direkte fra telefonen og nye e-poster i innboksen din vil automatisk bli lastet ned til telefonen. Legge til en e-postkonto til E51 holder deg i konstant kontakt på farten, selv om du ikke kan snakke i telefonen.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Set opp e-post" på aktiv ventemodus skjermen E51 og klikk på "Start e-postoppsett" for å starte e-veiviseren.

2 Trykk på venstre funksjonstast og velg deretter hvilken type e-postkonto du vil sette opp. Hvis du ønsker å sette opp en bedrifts e-postkonto som bruker Microsoft Exchange, klikk på "Send for Exch."

3 Skriv inn din e-postadresse og passord i de respektive feltene på skjermen. Din E51 vil forsøke å automatisk konfigurere serverinnstillingene for e-postkontoen. Hvis E51 ikke kan fastslå de riktige serverinnstillingene, angi riktige innstillinger, inkludert brukernavn, e-post type, innkommende e-postserver, innkommende mail server port, utgående e-postserver, utgående mail server port, passord og tilgangspunktet.

4 Godta e leverandørens vilkår og betingelser for å fullføre oppsettet av e-postkonto. Din E51 vil synkronisere med e-postserveren og laster ned e-post til telefonen.

Hint

  • Hvis du ikke kjenner serverinnstillingene for e-postkontoen, kan du kontakte IT-ansvarlig eller kontakt din e-postleverandøren hjemmeside.
  • Ikke alle trådløse planer inkluderer mobile web og e-posttilgang. Sørg for at du har en kompatibel trådløs plan før du setter opp en e-postkonto på E51.