Slik Sync Lyd- og bildefiler

Slik Sync Lyd- og bildefiler


For å få den beste lydopptak, ofte avansert til profesjonelle kamera mannskaper ta opp lyd og video til ulike kilder. Enten det er en enkel mp3 bærbar opptaker intervjue et emne ut i felten eller en USB-opptak mikrofon som en del av en Internett-TV / radio show, vil en egen lyd-filen være overlegen kvalitet til standard kamera mic på et videokamera. Hvis du er en amatør, synkronisering av lyd og video er oppnådd på en datamaskin med programvare utviklet for å gjøre det. Bruke Windows Movie Maker programvare inkludert i Windows-operativsystemer, her er de grunnleggende trinnene for å synkronisere lyd og videofiler.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Movie Maker på datamaskinen. Klikk på "Video" eller "Fra Digital Video Camera" -knappen på oppgavelinjen for å importere videofilen. Etter fullført, dra videofilen til tidslinjen, og det vil vises på den øverste linjen.

2 Klikk på "Audio" -knappen på oppgavelinjen for å importere lydfilen. Finn audio knappen under "Import" på oppgavelinjen, fjerde ned fra toppen. Dra lydfilen til tidslinjen, og det vil vises under videoen fil merket enten "Audio" eller "Audio / Music."

3 Klikk på "Zoom" tidslinjen ikonet, rett ovenfor video tidslinjen fil, for å zoome inn på filene. Se på lydfilen nivåer, topper og daler, og finne det punktet du ønsker å starte filen og synkronisere med videoen.

4 Klikk på audioområdet og ta tak i det å bevege venstre eller høyre for å synkronisere. Klikk på "Zoom" -ikonet igjen hvis du trenger å finne en mer presis synkronisering punkt. Se over videofil på tidslinjen for å se tidskoden; bruke koden som en annen synkroniseringspunkt. Spille av filen og justere den til ønsket synkroniseringspunkt er oppnådd.

Hint

  • Lag en visuell "Sync" øyeblikk mens videoopptak. Hvis du ikke har en lyd skifer, før handlingen har en person foran kameraet klapse hendene sammen. Denne enkle synkroniseringspunkt er effektive.
  • Skriv notater mens du tar opp. Hvis du hører en ønskelig lyd byte, skrive ned hva som ble sagt. Dette vil spare tid på redigering.