Slik Sync Kontakter for en LG telefon

Slik Sync Kontakter for en LG telefon


Det er praktisk å kunne ha alle dine kontakter på telefonen. Dette gjør at du kan ringe noen ved å klikke på en knapp uten sliter med å huske sine tall. Det er en rask måte å få kontakter til LG telefonen ved hjelp av LG Outlook Sync programvaren. Denne programvaren er tilgjengelig på LG nettsted og lar deg synkronisere kontakter og kalenderinformasjon fra Microsoft Outlook på PC.

Bruksanvisning

1 Gå til LG Support nettsted og laste ned den nødvendige programvaren. Du må laste ned LG USB Modem Driver hvis du ikke allerede har gjort det. Dette er nødvendig for å kunne synkronisere filer fra PCen med USB-kabelen. Når du har dette, laste ned LG Outlook Sync programvaren fra nettsiden. Velg hvor du vil lagre filen, og klikk deretter på "Lagre". Dobbeltklikk på filen for å starte installasjonsprosessen. Følg instruksjonene og klikk "Next" til du er ferdig.

2 Koble LG telefonen til datamaskinen med en USB-kabel. Du må kanskje vente til datamaskinen for å gjenkjenne enheten. Hvis du ser at telefonen er i enten "Music Sync" eller "Mass Storage" -modus, klikk på "End" -tasten for å avslutte denne modusen.

3 Start Microsoft Outlook og klikk på "Outlook Sync" knappen i toppmenyen. Du kan også endre synkroniseringsinnstillingene ved å gå til "LG Outlook Sync" knappen, velge "Verktøy" -menyen og klikke på "Sync Options". Kontakter og kalenderinformasjon vil nå bli synkronisert til telefonen din, og du vil se en fremdriftsindikator som viser hvor det er i prosessen.

4 Lukk Microsoft Outlook og koble din LG telefonen fra datamaskinen. Kontaktene dine er nå synkronisert til telefonen.

Hint

  • Kontroller at Microsoft Outlook er lukket mens du installerer LG Outlook Sync programvaren.