Slik Sync en Palm Pre Med Outlook uten Exchange

Slik Sync en Palm Pre Med Outlook uten Exchange


En av de praktiske funksjonene i Palm Pre mobiltelefon er evnen til å synkronisere data, inkludert kontakter, e-post, web favoritter og kalenderoppføringer "over luften." I hovedsak gjør at telefonen du synkronisere disse dataene i Microsoft Exchange, ved hjelp av en Internett-tilkobling. Men gjør at telefonen du også synkronisere dataene i et mer tradisjonelt format, ved hjelp av enhetens USB-kabel. Når du kobler Palm Pre USB-kabelen til enheten og til datamaskinens USB-port, kan du synkronisere disse dataene i Windows Mobile Device Center, som er forhåndsinstallert i Windows-maskiner.

Bruksanvisning

1 Koble Palm Pre USB-kabelen til enheten og til datamaskinens USB-port. Vent noen sekunder for "Windows Mobile Device Center" skal åpnes automatisk. Hvis det ikke åpnes, klikker du på "Start", "Alle programmer" og velge det fra listen over installerte programmer på datamaskinen.

2 Velg "Sett opp enheten." Klikk på dataene du vil synkronisere, for eksempel kontakter, e-post eller kalenderoppføringer. Klikk "Next".

3 Skriv inn et navn for enheten i vinduet gitt. Klikk "Set up." De valgte data vil bli synkronisert. Koble datakabelen for å synkronisere enheten automatisk i fremtiden. Datamaskinen vil huske synkroniseringsinnstillingene du har angitt.