Slik Sync en Droid Med Thunderbird

Android-operativsystemet på din Droid synkroniseres direkte med din e-posttjenesten. Enheten har ikke innebygd støtte for synkronisering med e-postklienten Thunderbird. Du kan bruke en av to tredjeparts applikasjoner tilgjengelig i Android Market for å synkronisere data mellom Thunderbird og din Droid. Begge programmene krever en tilsvarende program på datamaskinen for å utføre synkroniseringen. Programmene er gratis, men de tilsvarende desktop programmer tar et gebyr etter en gratis prøveperiode.

Bruksanvisning

BirdieSync

1 Åpne Android Market-appen på din Droid. Trykk på "Søk". Type "Birdie Sync" i tekstfeltet, og trykk deretter på "Søk". Trykk på "BirdieSync" i listen over resultater. Trykk på "Install" for å installere programmet på din Droid.

2 Åpne BirdieSync nedlastingsside i datamaskinens nettleser. Klikk på "Android" -kategorien, velg din versjon av Thunderbird i rullegardinmenyen, og klikk "Last ned BirdieSync." Klikk "Kjør" for å installere og starte programmet. Lukk Thunderbird det er åpent på datamaskinen.

3 Følg instruksjonene på skjermen i installasjonsveiviseren. Send inn et passord når du blir bedt og skriv ned IP-adressen levert av BirdieSync.

4 Åpne BirdieSync på din Droid og skriv inn IP-adressen levert av BirdieSync inn IP-adressefeltet. Skriv inn passordet du opprettet i Passord-feltet og trykk "Sync".

Thunderbird AB Sync

5 Åpne Android Market på din Droid. Søk etter «Thunderbird AB Sync" og klikk "Install" for å installere programmet.

6 Start nettleseren på datamaskinen din og åpne nedlastingsside for Thunderbird AB Sync. Klikk "her" for å laste ned ZIP-fil med Thunderbird forlengelse.

7 Pakk ut filen fra ZIP-mappen og endre navnet med en XPI forlengelse.

8 Start Thunderbird, og klikk "Verktøy" i menylinjen. Velg "Add-Ons" og velg "Extensions".

9 Dra "Thunderbird AB Sync XPI" filen til utvidelser vinduet, og deretter slippe den for å installere utvidelsen.

10 Klikk "Android Kontakter Sync" i listen over utvidelser. Velg "Valg" og skriver inn et firesifret tall inn i "Key" tekstfeltet. Hold et notat av dette nummeret.

11 Start Thunderbid AB Sync app på din Droid. Trykk på "Connection" og deretter skriver du inn firesifret nummer i "Key" -feltet. Trykk på Enter.

12 Trykk "Sync" i hovedmenyen til Thunderbird app. Velg "Sync" for å synkronisere data mellom Thunderbird og din Droid.