Slik Sync en Audi MMI og en Android

Audi Multi Media Interface er Audis trådløse mediekontroll system omtalt på nyere high-end Audi biler. Den er designet for å spille og styre musikken enkelt fra enten bilens i-dash CD-spiller eller satellitt-radio systemet og bruke den integrerte GPS til å guide sjåføren til et sett destinasjon. Den fungerer også som en håndfri telefonering system, slik at du kan ringe og motta telefonsamtaler på din Android-telefon uten å ta hendene av bilen rattet. Siden MMI kontrollene stole på dashbordet skjermen lav oppløsning, sette opp den innledende tilkoblingen til telefonen din kan være vanskelig.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" knappen på din Android telefon. Låse opp skjermen, trykk deretter på "Home" -knappen. Trykk på "Meny" -knappen, velg deretter "Innstillinger".

2 Trykk "Trådløst og nettverk". Velg boksen net til "Bluetooth" for å aktivere Bluetooth, og trykk deretter på "Bluetooth-innstillinger." Trykk "synlig".

3 Vri tenningsnøkkelen i bilen for å slå på elektronikken. Trykk på "TEL" knappen på midtkonsollen, og trykk deretter på midten "pinne" for å starte sammenkoblingsprosessen.

4 Vent til bilens Bluetooth-radio for å få kontakt med din Android-telefon. Dette kan ta noen minutter. Hvis bilen "ser" mer enn en telefon, kan du bruke stokk for å velge riktig telefonnummer.

5 Bytt til telefonen. Trykk på "Audi MMI" under "Bluetooth-enheter." Tast inn en firesifret kode på telefonen og trykk "OK" og deretter bytte tilbake til bilen dashbordet. Trykk på midtknappen for å velge "Ja." Bruk spaken til å gå inn i samme firesifrede koden på dreiebryteren, og slå hjulet til bunnen, og klikk "OK."

6 Trykk "OK" på telefonen. Bilen vil automatisk kopiere telefonboken til bilens elektroniske system for tale innspill. Når en samtale kommer inn mens telefonen er koblet til bilen, trykk på "Godta" eller "Decline" knappen på rattet for å ta eller blokkere anrop.