Slik starter en telefonkonferanse

Slik starter en telefonkonferanse


Takket være kraften av teknologi, samle mange mennesker sammen på en gang ikke lenger å være en langtekkelig og kostbar oppgave. Ved å utnytte kraften av telefonkonferanse samtaler er det ingen grunn til å bekymre flypriser og hotellutgifter. Den eneste kostnaden er tiden brukt å plukke opp en telefon og ringe et nummer. Så om du trenger en telefonkonferanse for å planlegge for din neste high school reunion, for å lære en kort bibel klasse, eller bare for å få tilbakemeldinger fra de ansatte, kan du komme i gang i dag.

Bruksanvisning

Slik starter en telefonkonferanse

1 Registrer deg med en tjeneste som vil tillate deg å utføre telekonferanse samtaler. Noen av online nettsteder som vil tillate deg å sette opp telefonkonferanse samtaler gratis er FreeConference, liveoffice og Foonz. Noen av de gratis Teleconferencing tjenester har en grense på antall deltakere som kan delta i konferansesamtaler. Hvis deres fastsatt grense ikke oppfyller dine behov, kan du velge en betalt Teleconferencing tjeneste som AT & T Teleconferencing.

2 Sett en dato og tid for telefonkonferanse samtale.

3 Send en melding til personene du ønsker å delta i telefonkonferansen. I meldingen skal du oppgi telefonnummer og PIN-nummer som de skal ringe for å få tilgang til samtalen. Du kan få telefonnummeret og PIN fra din teleoperatøren. Som leder av telefonkonferanse samtalen, vil du også ha et eget telefonnummer og PIN-nummer for å ringe for å være vert for samtalen.

4 Lag en agenda for telefonkonferanse samtale. Dette vil bidra til telefonkonferanse gå greit. Det vil hjelpe deg å sikre at alle spørsmål om virksomheten er diskutert og ikke glemt. Hvis du planlegger å innlemme deltaker tilbakemeldinger, send agendaen til deltakerne på forhånd. Dette vil gi dem tid til å tenke på spørsmål de ønsker å stille om de ulike temaene som diskuteres.

5 Ring i 5 til 10 minutter før telefonkonferansen er planlagt å begynne. Som vert for konferansen, trenger du ikke ønsker å bli sent. Sørg for å ringe fra et sted som er rolig. Du ønsker ikke mye bakgrunnsstøy under telefonkonferanse, som det kan virke uprofesjonelt og påvirke suksessen av møtet.

6 Hold deg til agenda som du opprettet for telefonkonferanse. Følg opp med deltakerne ved å sende en oppsummering av telefonkonferanse møte høydepunkter. Informere om dato og klokkeslett for neste telefonkonferanse slik at de kan markere sine kalendere forhånd.

Hint

  • Selv om noen Teleconferencing tjenester er gratis, kan lang avstand kostnader være aktuelt. Sjekk med tjenesteleverandøren for å bekrefte.