Slik Spot Fake photoshopped Images

Slik Spot Fake photoshopped Images


Mens du søker på Internett, eller pløyer en avisartikkel, du kommer over et bilde som virker for utrolig til å være sant. En hai nærmer seg en surfer eller en kjendis bilde som virker litt for perfekt kan skape tvil i tankene dine om riktigheten av bildet. Men hvordan kan noen som ikke er en fotografering profesjonell avgjøre om et bilde er ekte eller Photoshopped? Photoshopped bilder forråde seg gjennom noen bestemte egenskaper som alle kan få øye på med litt øvelse.

Bruksanvisning

1 Se etter belysning forskjeller og uoverensstemmelser. Legg merke til hvordan lyset treffer ulike fag og bakgrunn i bildet. Har de ser ut til alle svare på lyset på samme måte og fra samme retning? Hvis ikke, kan du ha en pyntes bilde. En sfærisk referanse i et bilde kan være den beste indikator av en lyskilde retning, som det alltid reflekterer lys på samme måte. Shadows opprettet fra lyskilder kan også gi bort falske bilder. Se etter unaturlige skygger.

2 Observer speil høydepunkter i fra øynene. Dette er de hvite prikkene i øynene fra belysning som vises i øynene under fotografering. Lys påvirker øynene i en veldig konsekvent måte, og en gruppe mennesker i et bilde tatt ute i samme retning bør alle ha samme hvit prikk i deres øyne fra blitsen på kameraet. Hvis ikke, har bildet sannsynligvis blitt endret.

3 Se etter bakgrunns konsistens. I utendørs fotografier, sollys, kan skydekke og vind bevegelse påvirke bakgrunn av et skudd. Se etter uoverensstemmelser i ulike deler av et bilde.

4 Observere forskjeller i hudfarge og kroppsform på et emne. Kjendis bilder er ofte gitt øyeblikk plastisk kirurgi ved å bytte ut kroppsdeler. Hvis huden tone eller kroppens form samsvarer ikke på en gitt del av kroppen til individet av bildet, er det sannsynlig blitt rørt opp.

5 Stol på øynene dine. Hvis noe ser galt i et bilde, er det sannsynligvis. Når du finner ut at noe er galt, undersøke bildet nærmere for å se hva det er som gir deg det inntrykket. En tegneserieaktig egenskap, en ut-av-sted person eller objekt, eller en altfor perfekt ansikt eller kroppstype kan indikere en pyntes bilde.