Slik spiller Records på en platespiller

Slik spiller Records på en platespiller


Med reemergence av vinylplater, flere og flere mennesker dusting off sine platespillere for å gi sine poster en annen lytter. Sette opp platespilleren til å spille er en relativt enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Kontroller at platespilleren er koblet til en stereoforsterker gjennom "Phono" input, og at forsterkeren er satt til "Phono" kanal.

2 Plasser registrering av valget på tallerken, samkjøre hullet i sentrum av posten med spindelen i midten av dreieskiven tallerken. Den siden av posten som du ønsker å lytte til, skal vende opp.

3 Kontroller at platespilleren er satt til riktig hastighet. De fleste i full størrelse postene er 33 1/3 rpm, men noen kan være 45 rpm. Etiketten vil fortelle deg denne informasjonen. Juster dreieskive tilsvarende.

4 Løft tonearm og flytte den over posten overflate. På noen automatiske turntables, dette alene vil føre til at posten for å begynne å spinne.

5 Plasser forsiktig nålen ned på utsiden kanten av posten. Sporene på plata overflate vil fange nålen og lyd vil begynne å spille.

Hint

  • Hvis platespilleren er ikke en automatisk dreieskive, og begynte ikke å snu når tonearm ble flyttet, bare sette nålen på ytterkanten av posten først, og deretter trykker du på Start / Stopp-knappen, vanligvis plassert på tallerkenen dekk, i ett av hjørnene.
  • En god praksis for å komme inn er å tørke ned posten med en vinyl pensel og noen rekord renere etter hvert spill. Dette vil holde støv samler seg i sporene og imponerende permanente sprette og klikk på opptaket.