Slik spiller en iPod Gjennom en Dell bærbar PC

Du har din iPod. Du har din Dell laptop. Nå vil du sette dem sammen til å bruke den bærbare høyttalere for å lytte til iPod-musikkbiblioteket. Heldigvis er dette en enkel prosess, som Apple har gjort iPod kompatibel med PC-er som kjører Windows, slik som bærbare datamaskiner fra Dell. Med noen få museklikk og bare noen få minutter av din tid, vil du nyte musikken din direkte fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes på den bærbare. Hvis du ikke allerede har programmet, laste ned den nyeste versjonen fra Apple (se Ressurser). Vær sikker på å laste ned versjon beregnet for bruk på Windows-baserte datamaskiner og følg alle instruksjonene for å riktig installere og kjøre programmet på den bærbare.

2 Koble iPod til den bærbare datamaskinen med USB-ledningen som fulgte med iPod og vent til iTunes for å gjenkjenne enheten og vise et ikon bærer iPod navn i venstre kolonne i programvinduet.

3 Klikk på iPod-symbolet i kildelisten, som ligger i venstre marg i programvinduet, og klikk deretter på "Summary" i listen over faner som vises i hoveddelen av vinduet.

4 Klikk for å plassere en hake i boksen ved siden av "Manuell håndtering av musikk" og klikk på "Apply" -knappen i nederste del av vinduet.

5 Klikk på ikonet for iPod musikkbiblioteket eller på ikonet for noen av spillelistene som er lagret på iPod, og deretter klikker du på "Play" -knappen øverst i venstre hjørne av programvinduet.