Slik spiller Dreamcast på en Widescreen TV

Dreamcast er et eldre spill system som treffer markedet før widescreen-TV boom, så sine spill ble laget for å passe bilde boksen TV. Hvis du eier en widescreen-TV og en Dreamcast er du sannsynligvis vant til å ha det bildet du ser fylle hele skjermen, og dette er mulig å oppnå med Dreamcast.There er ingenting du kan gjøre for å Dreamcast å presentere det i widescreen-format, men du kan gjøre endringer på TV-apparatet for å få videoen til å fylle skjermen.

Bruksanvisning

1 Plugg Dreamcast strømledningen i en stikkontakt. Plugg Dreamcast audio / video ledningen inn i audio / video pluggen på Dreamcast og koble de røde, hvite og gule RCA-plugger på den andre siden av audio / video ledningen på baksiden av TV-en. Dette er på samme måte som du koble din Dreamcast til et kvadrat TV.

2 Trykk på "Fill" -knappen på TV-fjernkontrollen. "Fyll" -knappen fyller skjermen ved å justere bildet for å gjøre det passer. Dette endrer forholdet mellom bildet og bevirker strekking. Hvis dette bildet ikke passer deg, kan du fortsette til neste trinn.

3 Trykk på "Overscan" knappen på TV-ens fjernkontroll. Den Scan alternativet zoomer inn på bildet slik at bildet fyller hele skjermen. Dette fører til at du mister en del av bildet på skjermen. Du vil ønske å vurdere hva du mangler og hvordan det påvirker ditt spill.