Slik søker du etter min AT & amp; T Cell Phone Beliggenhet

Slik søker du etter min AT & amp; T Cell Phone Beliggenhet


Mobiltelefoner i dag brukes til alt fra å sjekke e-post til nettbank. For noen er deres mobiltelefon en livline til omverdenen. Misplacing en mobiltelefon kan føre til mye stress. Hvis du prøver å finne plasseringen av AT & T mobiltelefon er det et par ting du kan gjøre. Ved å følge disse trinnene kan du finne din AT & T mobiltelefon før heller enn senere.

Bruksanvisning

1 Ring din mobiltelefon. Noen ganger kan en tapt telefonen er faktisk begravd under en sofa pute eller et bilsete.

2 Bruk AT & T FamilyMap å slå opp plasseringen av telefonen. FamilyMap er en betalt abonnementstjeneste som tilbys av AT & T som lar deg spore plasseringen av telefonen.

3 Trekk opp GPS plasseringen av telefonen ved hjelp av AT & Ts TeleNav sporingstjeneste. TeleNav sporingstjeneste er en tilleggsfunksjon som gjør at bedriftseiere spore plasseringen av deres selskap telefoner. Hvis telefonen ikke er registrert for TeleNav sporingstjenesten vil du være i stand til å lokalisere telefonen ved hjelp av denne teknikken.

4 Bruk AT & T Mobile Lokal å finne telefonen. AT & T Mobile Lokal gir deg de fem siste plasseringen av telefonen i tillegg til å gi deg turn-by-turn retninger til hver av sine steder. Tjenesten er tilgjengelig som en del av AT & T Mobile Protection Pack som også inkluderer en ny form for telefon forsikring og utvidet kundestøtte.

Hint

  • Registrer deg for AT & Ts locator tjenester i begynnelsen av kontrakten, slik at du ikke vil bli fanget off-vakt hvis telefonen noensinne går mangler.