Slik søker du etter Auto Data & History

Slik søker du etter Auto Data & History


Før du forplikte seg til å kjøpe en brukt bil, sjekke historien av kjøretøyet. Det kan beskytte deg mot å kjøpe en bil med skjulte problemer som kan koste deg penger i reparasjoner på lang sikt. Du kan sjekke auto historie og informasjon på nettet ved hjelp av én av flere nettsteder som gir informasjon for bilkjøpere. Du må oppgi Vehicle Identification Number å få tilgang til bilens informasjon, og en avgift brukes til disse tjenestene.

Bruksanvisning

1 Gå til Carfax nettsiden og skriv inn VIN nummeret på bilen du ønsker å sjekke. Klikk på «Hva er en VIN" for å finne informasjon om hvor Vehicle Identification Numbers er vanligvis vises på en bil. Skriv inn VIN-nummer og klikk "Få Carfax." En enkelt sjekk av bilens historie koster $ 34,99, og rabatter er tilgjengelig for flere kontroller. Carfax vil forsyne deg med et kjøretøy historie dokument som inneholder antall tidligere eiere, en omtrentlig verdi, detaljer om eventuelle ulykker og siste rapporterte kilometerstand.

2 Besøk Autocheck nettstedet og skriv inn VIN i boksen på hovedsiden. En enkelt rapport fra Autocheck koster $ 29,99 og ubegrenset sjekker er tilgjengelig for $ 44,99. Den Autocheck rapporten inneholder en oppsummering av bilens informasjon, en sjekk på om bilen har noensinne blitt skrotet eller berget, en kilometerteller sjekk, en bruk og event sjekk for eventuelle forbrytelser eller andre formål relatert bilen og en full bil sammendrag. Du kan se eksempler på rapporter om Autocheck nettstedet før du kjøper.

3 Gå til DMV nettstedet og skriv inn VIN nummeret i boksen på hovedsiden. DMV.org er ikke (som navnet tilsier) tilknyttet Department of Motor Vehicles, men er privat selskap som opererer ved hjelp av DMV initialer. En enkelt rapport fra DMV koster $ 29,99 eller $ 44,99 for ubegrenset rapporter for 30 dager. DMV sjekker rapportere om eventuelle skader på bilen, noen kilometerteller uregelmessigheter, noen registreringer av kjøretøy som brukes til andre formål (for eksempel som en taxi) og hele historikken av bilen.