Slik skjuler Speaker Wire med tregulv

Slik skjuler Speaker Wire med tregulv


Kjøre ledningene til de bakre høyttalerne i et hjemmekinosystem er alltid et risikabelt affære. Tregulv eliminere det som uten tvil det enkleste alternativet: fishing ledningen under teppet. Men det betyr ikke at du ikke kan nyte både tregulv og hjemmekino i samme rom, vil du bare nødt til å bruke forskjellige strategier.

Bruksanvisning

1 Nøye kjøre en barberhøvel eller verktøy kniv langs der toppen av molding møter veggen å kutte maling segl.

2 Fjern base listverk fra veggen (e) der du har tenkt å kjøre speaker wire. Fra den første tapp av støpe, forsiktig hale seg slutten av brytejernet mellom støping og gips og forsiktig trekke tilbake for å skille støpe fra veggen. Flytte over til neste stender og gjenta til du kan dra hele stykke molding vekk fra veggen. Vær forsiktig for ikke å knekke støping.

3 Oppbevar molding ut av veien slik at den ikke blir tråkket på eller ødelagt.

4 Se på kanten av gulvet der den møter veggen. Parkett har ofte en plass mellom kanten av plankene og veggen, som gjør at gulvet til å utvide. Ett alternativ ville være å kjøre ledningen i dette rommet, forutsatt at det er stort nok, og deretter dekke det opp med støping. Hvis gulvet er nytt, men det kan utvide og skade ledninger.

5 Hvis du kjører ledningen langs kanten av gulvet er ikke gjennomførbart, opprette en kanal i veggen bak støping der du kan kjøre ledningen gjennom. Hvis du ikke ønsker å gjøre arbeidet selv, kan du finne støping eller kanaler som er laget spesielt for å kjøre speaker wire.

6 Skjær en liten kanal inn i veggen. Ikke kutt hele veien gjennom veggen bord slik at du ikke treffer noe inni veggen, og sørg for ikke å kutte over høyden av molding. Lag en grunne kanal med gips sag eller kniv.

7 Hakk studs, slik at du er i stand til å kjøre ledninger rett forbi dem. Bruk en sag eller meisel å skjære et lite hakk i bunnen av stud langs banen til wire.

8 Kjør tråd gjennom gips eller molding kanal.

9 Installere metall spikerplater rundt tråden på hver av stenderne for å hindre spiker fra å trenge inn i ledningen.

10 Installere listverk på veggen med etterbehandling negler.

11 Gjenta trinn 1 til 6 for noen annen list som er i veien for din speaker wire.

Hint

  • Unngå krymping ledningen i hjørnene. Hold det avrundet for best mulig ytelse.
  • Andre metoder for kabling med løvtre inkluderer bruk flat, kan lakkeres ledninger direkte på veggen eller baseboard, kjører ledningen gjennom vegger og kabling gjennom en kjeller eller loft under eller over lyden rommet.