Slik Skift ut vindusviskerne på en Honda Accord

Hvis du noen gang har kjørt gjennom en kraftig regn så vet du hvor viktig det er å ha et sett med gode vindusviskerne på din Honda Accord. Og, heldigvis, hvis du trenger nye, de er veldig lett å installere. På bare 10 minutter vil nytt sett med vindusviskerne kan være i drift på Honda Accord.

Bruksanvisning

1 Løft opp viskerarmen på førersiden til den er i stående stilling. Deretter løfter opp viskerarmen på passasjersiden til det står også. (På grunn av utformingen av bilen, løfte førersiden først.)

2 Trykk inn tappen låsen og koble bladet enheten fra viskerarmen. (Pass på at du holder låsetappen i som du skyver den ned mot forsamlingen armen.)

3 Hold tabbed enden av den gamle viskerbladet og ta den ut av holderen ved å trekke bestemt.

4 Sjekk om din nye viskerbladet har en forsterkning metall eller plast langs bakkant. Hvis du kjøper viskerbladene fra en Honda forhandler, vil det ha den. Hvis du har kjøpt utskifting bladene fra en auto deler butikken, må du fjerne forsterkning plast eller metall, og fest den til den nye kniven.

5 Plasser den nye viskerbladet inn i holderen til du føler de lukkes.

6 Trykk viskerenheten på viskerarmen. Pass på at du hører det "klikk" eller låse på plass.

7 Skyv passasjersiden svisker arm ned mot frontruten først, etterfulgt av førersiden viskerarmen. (Husk at på grunn av formen på frontruten de må returneres til sin primære posisjon i denne rekkefølgen.)

8 Test ut ditt arbeid ved sprøyting spylervæske på frontruten. Etter noen sekunder vil vindusviskerne gå på jobb og automatisk fjerne væsken.

Hint

  • Honda eier også Acura. Sjansene er hvis du ikke kan finne en del på din Acura forhandler, kan du få det samme på Honda forhandler. (Det vil sannsynligvis være billigere også.)
  • Honda foreslår at du sjekker og rense vindusviskerne hver 6. måned. Det er på tide å bytte dem når du merker striper eller hull i dekningsområdet til viskerbladet.