Slik Skift ut Springs i en Mitsubishi Eclipse

Eclipse er en svært populær firedørs sportsbil kupé med en over gjennomsnittlig bæresystem og fjærer er ganske lett å erstatte. Mitsubishi Eclipse er MacPherson fjærben kan demonteres uten spesialverktøy og fjærene kan bli erstattet av en erfaren mekaniker.

Bruksanvisning

1 Løft Eclipse og blokkere hjulene med bukker før frakobling og fjerning: forhjulet, støtdemper enes festemuttere med unntak av den store mutteren i midten av sjokk.

2 Koble stabilisator kobling fra demper gaffel og fjerne festebolten fra spjeldet gaffel.

3 Fjern støtdemperen enheten fra Eclipse og fest en fjær kompressor til spiralfjær. Komprimer våren. Dette trinnet kan være farlig hvis det ikke utføres riktig. Hensyn må tas når du installerer kompressoren og komprimere våren for å unngå skader.

4 Stabilstempelstangen mens du fjerner selvlåsende mutter. Når mutteren er fri, koble den øvre brakettenheten og våren pad, og fjerne kragen, øvre hylse, koppen, bump gummi, støvdeksel og spiralfjær fra støtdemperen.

5 Komprimer våren og setter erstatning spiralfjær ordentlig innen våren sete og installere våren på støtdemperen.

6 Installer de demon stykker i omvendt rekkefølge. Vær sikker på å trekke til selvlåsende mutter å korrigere nivåene sammen med festebolter og muttere.

7 Sett på hjulet og senke bilen. Juster hjulene om nødvendig og utføre en sikkerhetskontroll før kjøring.

Hint

  • Kjøp pulverlakkerte fjærer som er belagt med en rust prøvetrykk før pulveret maling påføres og bakt på. Denne prosessen gjør fjæren mye mer motstandsdyktig mot korrosjon.
  • Bytte av fremre og bakre fjærer krever fjerning av MacPherson, og fremgangsmåten for begge er i det vesentlige de samme.
  • Ta presset av fjærene før demontering. Dette er potensielt svært farlig som fjærer bære en stor del av kraften som er brukt når deres begrensninger er løslatt.