Slik Skift ut bakbremsene på en Hyundai Accent

Slik Skift ut bakbremsene på en Hyundai Accent


Siden sin debut i det amerikanske markedet i 1995 har Hyundai Accent stadig etablert seg som en solid utøver i billig subcompact klassen. Modellen design har stadig forbedret, inkludert viktige oppdateringer for 2000 og 2006 modell år. Som mange rimelige biler, gjør Accent bruk av trommelbremser på bakhjulene. Accent eiere kan spare penger ved å lære å betjene bakbremsene selv.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et fast, jevnt underlag og blokkere forhjulene for å hindre utilsiktet bevegelse av kjøretøyet. Ikke sett på parkeringsbremsen. Løsne mutrene på begge bakhjulene med en lug mutter skiftenøkkel. Hev bak på bilen med en jekk og satte den trygt på bukker. Fjern begge bakhjulene.

2 Fjern trommelen festeskruen og ta av bremsetrommelen. Det er en god idé å fjerne trommer fra begge bakhjulene, slik at den monterte bremse kan brukes som en visuell referanse for bremsen blir betjent. Dersom trommelen er vanskelig å fjerne, fast trykk på utsiden av trommelen med en hammer for å løsne den. Ikke streik kanten av trommelen.

3 Fjern det øvre returfjæren ved å gripe den ene ende av fjæren med en tang og avhuking den fra bremseskoen. Gjenta for den andre enden av fjæren. Fjern justeringsspaken fjæren på samme måte.

4 Løsne parkeringsbremsen kabelen fra betjeningsspaken. Fjern den nedre returfjæren ved hektet endene og fjern innstillingshjulet enheten fra mellom bremseskoene.

5 Roter hold pinnen og koppen skive på hver brems sko med tang. Line opp hakkene i koppen vaskemaskin med de små tappene på hold pinnen og fjern vaskemaskin og hold ned våren. Skyv hold pinnen ut gjennom bakplaten og fjern bremseskoen.

6 Mål bremseskoen fôr tykkelse med et fint gradert linjal og hvis mindre enn 0,04 av en tomme, skifte ut skoene.

7 Mål bremsetrommelen innvendig diameter i flere retninger med en bremsetrommel mikrometer. Diameteren bør være lik i alle retninger, noe som indikerer at trommelen er rund. Trommelen skal skiftes ut hvis diameteren er større enn 8,04 inches på 2006 og senere modell år, 7,87 tommer på 2000 til 2005 modell år eller 7,09 tommer på 1999 og tidligere modell år. Også bytter trommel hvis den indre overflaten har noen dype spor, glaserte flekker eller sprekker. Minor trommel skade kan rettes opp ved å ha trommelen maskinert ved en bremse butikk eller auto-deler forsyning butikken.

8 Rengjør alle delene med bremserensevæske. Fjern fastsittende skitt og innskudd ved å arbeide med filler eller en liten stålbørste. Catch noen rensevæske drypper i et drypp panne og kastes i henhold til lokale forskrifter. Ta hverandre på innstillingshjulet enheten ved å trekke ut push rod slutten og skru stjernehjul halvdeler. Rengjør grundig med bremserensevæske. Smør på innstillingshjulet tråder og push rod hunnenden med brems fett før du monterer delene. Påfør brems fett på kontaktpunktene der bremseklossene berører bakplaten og stempelet ansiktet. Også bremse fett på dreiepunktene på hold-down pins, betjeningsspaken og justeringsspaken.

9 Monter bremsen ved å følge trinnene i motsatt rekkefølge. Slå opp hjulet på motsatt side som en veiledning. Pumpe bremsene et par ganger for å sette selvjusterende mekanisme. Gjenta prosedyren på motsatt hjulet. Bytt ut hjulene, deretter senke bilen. Test bremsene før du kjører bil.