Slik Skift ut bakbremsene på en Audi A4

Slik Skift ut bakbremsene på en Audi A4


Audi A4 er en kompakt firedørs sedan i produksjon siden 1994. De fleste Audi A4 operere på en permanent firehjulstrekk plattform. På grunn av dette, bremseytelsen er viktig. Alle A4-er kommer standard med alle skive ABS-bremser og vedlikeholde disse bremsene sikrer en tryggere tur. Skifte bakbremsene på en Audi A4 er lik erstatte skivebremser på alle andre kjøretøy. Noen mekanisk erfaring er anbefalt for dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Sett hjulblokker på begge sider av et av forhjulene. Løsne de bakre hjulknastene med en 1/2-inch skralle og slepe socket. Plasser den hydrauliske løfte under senterstruktur punkt og heve kjøretøyet. Plasser bukker under kroppen struktur poeng. Senk heisen til bilens vekt er likt fordelt blant de står og hydraulisk heis.

2 Fjern knastene fra hjulene. Plasser de løse ørene inn i hjulrommet og skyv hjulet under bilen for ekstra sikkerhet. Bruk en slot-skrutrekker for å fjerne metallbremse klippet ligger på bremsekalippernes for visse modeller. Fjern holdeboltene med unbrakonøkkelen satt hvis det finnes. Fjern bøylen ved å trekke det bort fra rotoren. Plasser på kontrollarmene for å hindre at bremsen linjen blir trukket.

3 Fjern rotoren ved å trekke det bort fra hjulnavmontasjen. Skift ut med en ny rotor ved å skyve den på festeboltene og godt mot navet. Fjern bremseklossens klipp på bøylen med et spor skrutrekker. Bruk C-klemmen for å komprimere stempelet for å tillate installering av de nye bremseklosser. Installer pads ved å plassere dem i bøylen og sikre dem med de medfølgende pad klipp.

4 Trykk bøylen forsiktig tilbake på sin opprinnelige plassering. Bruk en gummihammer for å slå caliper hvis det er vanskelig å skyve på rotoren. Fest rotoren ved hjelp av festebolter hvis det finnes. Sett på metall bremseklemmen ved å bøye den ved hjelp av et spor skrutrekker. Sørg for at klippet er plassert i de angitte sporene som ligger på forsiden av rotoren.

5 Sett hjulet tilbake på hub montering og gjenge ørene. Hev hydraulisk heis for å fjerne jack stands, deretter senke bilen til bakken. Stram knastene til spesifisert moment beløp.